Αυτό είναι το γυαλί που είχε μέσα στο πόδι του ο Ινιάκι Γουίλιαμς για δύο χρόνια

Αυτό είναι το γυαλί που είχε μέσα στο πόδι του ο Ινιάκι Γουίλιαμς για δύο χρόνια

Κώστας Τόπας 10:42 - 25.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:12 - 29.05.2024

Το γυαλί δύο εκατοστών που είχε μέσα στο πόδι του για δύο χρόνια, αποκάλυψε στα social media ο επιθετικός της Μπιλμπάο, Ινιάκι Γουίλιαμς

Η ιστορία έχει εκπλήξει άπαντες. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ήταν επιφορτισμένος να τη δημοσιοποιήσει με τη συγκατάθεση φυσικά του πρωταγωνιστή της. Ο επιθετικός της Μπιλμπάο, Ινιάκι Γουίλιαμς αποκάλυψε ότι έπαιζε τα τελευταία δύο χρόνια ποδόσφαιρο, έχοντας ένα κομμάτι γυαλιού στο πόδι του.

Η ιστορία ξεκινά με τον 29χρονος επιθετικό να απουσιάζει από την αναμέτρηση κόντρα στη Βαγιεκάνο (25/05, 19:30) αφού υποβλήθηκε σε «μια επέμβαση την περασμένη Δευτέρα για να λυθεί ένα πρόβλημα με μια επώδυνη ουλή στο αριστερό του πόδι». Μια πάθηση που συνεχίζεται εδώ και πολύ καιρό και που ο Βαλβέρδε εξήγησε επειδή η ιστορία είναι εξαιρετικά περίεργη.

Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια, όταν ο Γουίλιαμς «είχε ένα περιστατικό» κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο οποίο πάτησε ένα ποτήρι που προκάλεσε «μια βαθιά πληγή στο πέλμα του ποδιού του». Τους τελευταίους μήνες είχε «ενόχληση» στην ουλή του που τον ανάγκασε ακόμη και να ζητήσει αλλαγή σε μια συνάντηση και «τώρα έπαιρνε θεραπεία».

«Μετά τον τελικό έκανε μαγνητική τομογραφία και είχε ακόμα ένα ποτήρι κολλημένο στο πέλμα του ποδιού του γιατί όταν τον έραψαν άφησαν το ποτήρι μέσα. Επιπλέον, δεν είναι μικρός κρύσταλλος, είχε μήκος δύο εκατοστά και πλησίαζε έναν τένοντα», είπε ο Βαλβέρδε. «Ο γιατρός κι εγώ αρχίσαμε να γελάμε γιατί δεν το πιστεύαμε, αυτό ήταν πριν από ένα μήνα και έπρεπε να το αφαιρέσουν».

Ως έχει, ο Γουίλιαμς έχει παίξει δύο χρόνια με ένα γυαλί δύο εκατοστών στο πόδι. Μια περίοδος κατά την οποία έχει σπάσει ένα ρεκόρ για τον αριθμό των συνεχόμενων αγώνων που παίχτηκαν στο πρωτάθλημα και έχει κερδίσει ένα Κύπελλο. Για να μην αναφέρουμε τα 14 γκολ που έχει πετύχει αυτή τη σεζόν. «Είναι καταπληκτικό, αλλά έτσι είναι», κατέληξε ο Βαλβέρδε.