Απίστευτο: Ο Ινιάκι Γουίλιαμς έπαιζε για δύο χρόνια έχοντας κομμάτι γυαλιού μέσα στο πόδι του

Ινιάκι Γουίλιαμς

Απίστευτο: Ο Ινιάκι Γουίλιαμς έπαιζε για δύο χρόνια έχοντας κομμάτι γυαλιού μέσα στο πόδι του

Κώστας Τόπας 08:33 - 25.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:40 - 29.05.2024

Ο Ινιάκι Γουίλιαμς αποκάλυψε ότι έπαιζε τα τελευταία δύο χρόνια ποδόσφαιρο, έχοντας ένα κομμάτι γυαλιού στο πόδι του.

Ο 29χρονος επιθετικός της Μπιλμπάο, Ινιάκι Γουίλιαμς, ο οποίος έχει καταγράψει 251 συνεχόμενους αγώνες πρωταθλήματος για την ομάδα του, θα χάσει τον τελευταίο αγώνα της σεζόν με τη Ράγιο Βαγιεκάνο το Σάββατο (25/05, 19:30).

Ο προπονητής της Μπιλμπάο, Ερνέστο Βαλβέρδε, επιβεβαίωσε στους δημοσιογράφους το απόγευμα της Παρασκευής (24/05) ότι η Ινιάκι Γουίλιαμς αναρρώνει από την επέμβαση μετά από ένα πρόβλημα στο πόδι του.

Απίθανος Ινιάκι Γουίλιαμς: Ταξίδεψε 12 ώρες και... πέταξε εκτός Κυπέλλου την Μπαρτσελόνα!
REST OF THE WORLD

09:14 - 25.01.2024

Απίθανος Ινιάκι Γουίλιαμς: Ταξίδεψε 12 ώρες και... πέταξε εκτός Κυπέλλου την Μπαρτσελόνα!

Μετά τον αποκλεισμό της Γκάνας στο Copa Africa, ο Ινιάκι Γουίλιαμς επέστρεψε άμεσα κι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μεγάλη πρόκριση της Αθλέτικ Μπιλμπάο κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Και όλα αυτά ακούγονται σχετικά φυσιολογικά, Αλλά όχι ακριβώς. Κι αυτό διότι αποδείχθηκε ότι ο 29χρονος επιθετικός έπαιζε με ένα κομμάτι γυαλιού δύο εκατοστών ενσωματωμένο στο πέλμα του ποδιού του.

Ο Γουίλιαμς, ο οποίος έχει καταγράψει τα δεύτερα περισσότερα λεπτά από οποιονδήποτε παίκτη της Μπιλμπάο στη La Liga αυτή τη σεζόν, υπέστη ένα ατύχημα το 2022, όταν πάτησε ένα σπασμένο κομμάτι γυαλιού. Νόμιζε ότι το πόδι του είχε επουλωθεί αμέσως μετά και συνέχισε να παίζει, αλλά ελάχιστα ήξερε ότι ένα μεγάλο κομμάτι γυαλιού βρισκόταν ακόμα εκεί μέσα.

«Κάναμε μια σάρωση μετά τον τελικό και ανακαλύψαμε ότι είχε ακόμα λίγο ποτήρι στο πόδι του», είπε ο προπονητής της Μπιλμπάο, Ερνέστο Βαλβέρδε. «Όταν το είδαν για την πρώτη φορά, άφησαν το ποτήρι εκεί μέσα. Επιπλέον, δεν είναι μικρό κομμάτι, είναι περίπου 2 εκατοστά. Ήταν δίπλα σε ένα κόκκαλο ή έναν τένοντα, αλλά έπρεπε να τον βγάλουμε.

Η αλήθεια είναι ότι εγώ και ο γιατρός γελούσαμε γιατί δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε», κατέληξε ο Βάσκος τεχνικός.

Η ιστορία του Γουίλιαμς είναι πολύ αξιοσημείωτη. Πριν γεννηθεί, οι γονείς του, Μαρία και Φέλιξ, έφυγαν από την Γκάνα και περπάτησαν ξυπόλητοι στην έρημο Σαχάρα χωρίς φαγητό ή νερό για να φτάσουν στην Ισπανία. Ο Φέλιξ είχε πει στους γιους του ότι έφτασαν στο Μπιλμπάο με αεροπλάνο, αλλά τελικά, η εμπνευσμένη αλήθεια αποκαλύφθηκε.

«Οι γονείς μου είναι και οι δύο από την Γκάνα . Είναι υπερήρωες για εμένα και τον αδερφό μου», είπε ο Ινιάκι στο El Hormiguero. «Άφησαν όλη τους τη ζωή πίσω. Πάντα ρωτούσα αυτόν και τη μητέρα μου πώς έφτασε στην Ισπανία. Από μικρός μου έλεγε ότι έφτασαν με αεροπλάνο.

Ο πατέρας μου μου είπε τότε την πραγματική ιστορία. Μου σηκώθηκαν τα μαλλιά. Γνωρίζοντας ότι οι γονείς σου έχουν περπατήσει στην έρημο Σαχάρα. Ο ξυπόλητος πατέρας μου είδε ανθρώπους να πεθαίνουν στο δρόμο και τους έβαζε σε μια φυλακή ως πρόσφυγες πολέμου.

Τόνι Κρόος: Το απίστευτο συμβόλαιο που είχε στην τελευταία του σεζόν με τη Ρεάλ και οι επιχειρήσεις του εκτός ποδοσφαίρου
LA LIGA

20:33 - 21.05.2024

Τόνι Κρόος: Το απίστευτο συμβόλαιο που είχε στην τελευταία του σεζόν με τη Ρεάλ και οι επιχειρήσεις του εκτός ποδοσφαίρου

Ο Τόνι Κρόος τον τελευταίο χρόνο στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της, ενώ την ίδια ώρα ο Γερμανός έχει επιχειρήσεις και εκτός ποδοσφαίρου.

Χάρη στο γεγονός ότι βρήκαν καλούς ανθρώπους που τους βοήθησαν, αυτό άνοιξε την πιθανότητα να φτάσουν στο Μπιλμπάο και γι' αυτό είμαι παίκτης της Αθλέτικ. Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να πιστέψεις στο πεπρωμένο».