Απίθανος Ινιάκι Γουίλιαμς: Ταξίδεψε 12 ώρες και... πέταξε εκτός Κυπέλλου την Μπαρτσελόνα!

Γουίλιαμς

i

© Glomex

Απίθανος Ινιάκι Γουίλιαμς: Ταξίδεψε 12 ώρες και... πέταξε εκτός Κυπέλλου την Μπαρτσελόνα!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:14 - 25.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:16 - 25.01.2024

Μετά τον αποκλεισμό της Γκάνας στο Copa Africa, ο Ινιάκι Γουίλιαμς επέστρεψε άμεσα κι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μεγάλη πρόκριση της Αθλέτικ Μπιλμπάο κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Συναρπαστικός ήταν και ο τρίτος προημιτελικός του Copa del Rey! 

Μετά την επικράτηση της Μαγιόρκα επί της Χιρόνα, Αθλέτικ Μπιλμπάο και Μπαρτσελόνα χάρισαν μια μοναδική παράσταση που ολοκληρώθηκε στην παράταση με θριαμβευτές τους Βάσκους (4-2). 

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν δίχως αμφιβολία ο Ινιάκι Γουίλιαμς, ο οποίος δείχνοντας αδιανόητη αυταπάρνηση ταξίδεψε 12 ώρες και... πέταξε εκτός διοργάνωσης την ομάδα του Τσάβι. Συγκεκριμένα, ο ίδιος συμμετείχε με την αποστολή της Γκάνας στο Copa Africa και αμέσως μετά τον αποκλεισμό των «Black Stars», επέστρεψε στην Ισπανία με σκοπό τεθεί στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για τον κρίσιμο προημιτελικό. 

Ο Γκανέζος εξτρέμ μπορεί να μην πήρε φανέλα βασικού όπως ήταν λογικό, ωστόσο η συμμετοχή του έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Μπήκε ως αλλαγή στο 59ο λεπτό και στο 105+2 της παράτασης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας έτσι και πάλι το προβάδισμα στην Αθλέτικ (3-2). 

«Ειλικρινά θα ήθελα να πάω να πιώ 1-2 μπύρες με τα παιδιά, αλλά είμαι ξεθεωμένος, θα πάω κατευθείαν στο σπίτι μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ινιάκι Γουίλιαμς μετά τη λήξη του ματς.