Τεράστιος τρόμος στο «Σαν Μαμές» με οπαδό που κατέρρευσε: Ο Ινιάκι Γουίλιαμς προσευχόταν για την ανάρρωσή του (vid)

Τεράστιος τρόμος στο «Σαν Μαμές» με οπαδό που κατέρρευσε: Ο Ινιάκι Γουίλιαμς προσευχόταν για την ανάρρωσή του (vid)

Κώστας Τόπας 08:16 - 20.02.2024

Ο αγώνας μεταξύ της Μπιλμπάο και της Χιρόνα έζησε στιγμές τεράστιας αγωνίας μετά τη διακοπή μεταξύ των λεπτών 77' και 81' λόγω κατάρρευσης ενός οπαδού στις εξέδρες. Εντυπωσιακή ήταν η εικόνα του Ινιάκι Γουίλιαμς να προσεύχεται για την ανάρρωση του φίλου των Βάσκων.

Τεράστιος τρόμο βίωσε αυτή τη Δευτέρα (19/02) στην τελική ευθεία του αγώνα της Μπιλμπάο με τη Χιρόνα στο «Σαν Μαμές». Ο αγώνας διεκόπη μεταξύ των 77' και 81' λόγω ασθένειας ενός οπαδού στις εξέδρες, όπου χρειάστηκε να νοσηλευτεί από τις ιατρικές υπηρεσίες. Εντυπωσιακή ήταν η εικόνα ενός επηρεασμένου Ινιάκι Γουίλιαμς που προσευχόταν για την ανάρρωση του οπαδού, ενώ επανειλημμένα έκανε το σταυρό του.

Ήταν ο ίδιος ο 29χρονος επιθετικός των Βάσκων που προειδοποίησε τον διαιτητή του αγώνα, Σάντσες Μαρτίνες, να διακόψει τον αγώνα λόγω του προβλήματος υγείας ενός οπαδού που βρισκόταν σε μια από τις εξέδρες του γηπέδου. Υπήρχαν στιγμές τεράστιας αγωνίας και αβεβαιότητας που βιώθηκαν στο γήπεδο της Μπιλμπάο, όπου επικράτησε πετρώδης σιωπή ενώ οι ιατρικές υπηρεσίες παρακολουθούσαν τον οπαδό. Ευτυχώς φαίνεται ότι όλα ήταν τρόμος και ο αγώνας μπόρεσε να ξαναρχίσει υπό το ομόφωνο χειροκρότημα του «Σαν Μαμές».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «GOL Play» επρόκειτο για επιληπτική κρίση που υπέστη ο οπαδός. Η οικογένεια του οπαδού που υπέστη αυτό το επεισόδιο κατά τη διάρκεια του αγώνα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στην Μπιλμπάο καθώς και για την αντιμετώπιση των ιατρικών υπηρεσιών που τον περιέθαλψαν.

Στο τέλος η Μπιλμπάο προσπέρασε το εμπόδιο της Χιρόνα, της οποίας και επικράτησε με 3-2. Η ομάδα του Βαλβέρδε έσβησε της ελπίδες της αντιπάλου της για κορυφή της La Liga, από την οποία πλέον η απέχει έξι βαθμούς.