Ινιάκι Γουΐλιαμς: Χάνει το πρώτο ματς πρωταθλήματος μετά από σχεδόν επτά χρόνια!
i

Ο Ινιάκι Γουίλιαμς/instagram

Ινιάκι Γουΐλιαμς: Χάνει το πρώτο ματς πρωταθλήματος μετά από σχεδόν επτά χρόνια!

Sportal newsroom 19:17 - 29.01.2023 / Ανανεώθηκε: 19:20 - 29.01.2023

Μετά από 251 διαδοχικές εμφανίσεις σε αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, ο Ινιάκι Γουΐλιαμς θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της Μπιλμπάο με τη Θέλτα.

Το ρεκόρ του Ινιάκι Γουΐλιαμς, που έχει να κάνει με τις συνεχείς παρουσίες ενός ποδοσφαιριστή σε αναμετρήσεις της LaLiga έφτασε στο τέλος του. Ο επιθετικός της Μπιλμπάο, μετά από 251 διαδοχικές εμφανίσεις σε αγώνες πρωταθλήματος, θα απουσιάσει από ματς των Βάσκων, μιας και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί απέναντι στη Θέλτα.

Ο 28χρονος φορ, αποχώρησε με ενοχλήσεις από την αναμέτρηση της Πέμπτης στην έδρα της Βαλένθια, στην οποία η Μπιλμπάο επικράτησε 3-1, με αποτέλεσμα ο Ερνέστο Βαλβέρδε να τον αφήσει εκτός ομάδας για τo αποψινό ματς στο «Μπαλαΐδος».

Ήταν στις 20 Απριλίου του 2016, σε ματς η Ατλέτικο υποδεχόταν την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Σαν Μαμές», όταν το… κοντέρ του Γουΐλιαμς ξεκίνησε να γράφει συμμετοχές χωρίς διακοπή, και αξιοσημείωτο είναι πως και τότε στον πάγκο της Μπιλμπάο βρισκόταν ο Βαλβέρδε.

Η 251η συναπτή συμμετοχή του Γουΐλιαμς καταγράφηκε πριν από μερικές ημέρες, στις 22 Ιανουρίου, στην εντός έδρας ήττα που γνώρισε η ομάδα του από τη Ρεάλ.