Ο Ινιέστα αποχαιρέτησε με δάκρυα την Βίσελ Κόμπε κι άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα (vid)

Αντρές Ινιέστα

i

PrtScr

Ο Ινιέστα αποχαιρέτησε με δάκρυα την Βίσελ Κόμπε κι άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα (vid)

Κώστας Τόπας 12:48 - 26.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:48 - 26.05.2023

Ο Αντρέ Ινιέστα θα αποχωρήσει τον Ιούλιο από τη Βίσελ Κόμπε, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου, ενώ παράλληλα ο 39χρονος μέσος εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα.

Ο Αντρές Ινιέστα αποτελεί πλέον παρελθόν από το ιαπωνικό ποδόσφαιρο. Ο Ισπανός από τη Λα Μάντσα είπε το «αντίο» του στη Βίσελ Κόμπε, την ομάδα στην οποία εντάχθηκε το 2018 και στην οποία αγωνίζεται τα τελευταία πέντε χρόνια. Μάλιστα, ο Ισπανός μέσος ανανέωσε το συμβόλαιό του το 2020 έως τις 31 Ιανουαρίου 2024, αλλά δεν το τήρησε μέχρι τέλους.

«Δεν ξέρω, θέλω να συνεχίσω να παίζω, νιώθω ικανός και ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω να το κάνω, αλλά κλείνοντας αυτό το κεφάλαιο θα δούμε τι επιλογές μπορεί να υπάρχουν. Αισθάνομαι πολύ περήφανος για αυτό το βήμα, που βοήθησα αυτόν τον σύλλογο να συνεχίσει να αναπτύσσεται», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Ινιέστα.

Στην πενταετία που αγωνίστηκε με την Βίσελ Κόμπε, κατέγραψε 133 εμφανίσεις, κατακτώντας το Emperor's Cup 2019 και το Ιαπωνικό Super Cup 2020. Ωστόσο, αυτή τη σεζόν ο Ισπανός μέσος αγωνίστηκε σε μόλις τρία παιχνίδια κι αυτός ήταν ένας λόγος που πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα. Μάλιστα, ο Αντρές Ινιέστα αποκάλυψε ότι θα ήθελε να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα «κάποια στιγμή στη ζωή του», αν και εξακολουθεί να βλέπει αυτή την επιλογή... μακριά.

«Όπως έχω πει πολλές φορές, θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα κάποια στιγμή στη ζωή μου, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι μακριά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ινιέστα.