Ίντερ: Έχει ήδη βρει τον αντι - Σκρίνιαρ

Τσιμίκας - Λίντελοφ

i

Τσιμίκας - Λίντελοφ/ ©Intime

Ίντερ: Έχει ήδη βρει τον αντι - Σκρίνιαρ

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:36 - 14.03.2023 / Ανανεώθηκε: 12:39 - 14.03.2023

Ο Μίλαν Σκρίνιαρ ετοιμάζει βαλίτσες για Παρίσι και η Ίντερ έχει βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Βίκτορ Λίντελοφ.

Ο Μίλαν Σκρίνιαρ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν το προσεχές διάστημα από την Ίντερ. Ο 28χρονος στόπερ μολονότι είναι βασική επιλογή του Σιμόνε Ιντζάγκι για το κέντρο της άμυνας των «νερατζούρι» θέλει να γυρίσει νέα σελίδα στην καριέρα του. 

Έτσι, ο υψηλόσωμος Σλοβάκος αμυντικός έχει αποφασίσει ότι δε θα ανανεώσει με τους «νερατζούρι» και ετοιμάζει βαλίτσες για το Παρίσι προκειμένου να υπογράψει στην Παρί Σεν Ζερμέν

Η Ίντερ ψάχνει για το διάδοχο του Σκρίνιαρ και σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ είναι σ' επαφές με τον Βίκτορ Λίντελοφ. Ο 28χρονος Σουηδός σέντερ μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι στα πλάνα του Έρικ Τεν Χαχ και θέλει να φορέσει τη φανέλα των «νερατζούρι».

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ η ομάδα του Μιλάνου προσφέρει 25 εκατομμύρια ευρώ για τον Σουηδό αμυντικό, ενώ οι «Κόκκινοι Διάβολοι» ζητούν 30 εκατομμύρια.  Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση με τον Λίντελοφ, τότε η Ίντερ θα στραφεί στην Μπαρτσελόνα για τον Σάμουελ Ουμτιτί, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στη Λέτσε.