Νίκη κορυφής για την Ίντερ με τεσσάρα

Νίκη κορυφής για την Ίντερ με τεσσάρα

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:44 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 23:46 - 09.12.2023

Χωρίς καν ιδρώσει, η Ίντερ διέλυσε την Ουντινέζε με 4-1 και ανέβηκε στη πρώτη θέση της βαθμολογίας, για την 15η αγωνιστική της Serie A.

Χωρίς καν ιδρώσει, η Ίντερ διέλυσε στο Μιλάνο την Ουντινέζε με 4-1 και ανέβηκε στη πρώτη θέση της βαθμολογίας, για την 15η αγωνιστική της Serie A.  

Με αυτή τη νίκη, οι «νερατζούρι» ανέβηκαν στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 38 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Γκαμπριέλε Τσιόφι παρέμεινε στην 16η θέση της κατάταξης με 12 πόντους. 

Οι γηπεδούχοι από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης είχαν τις πρωτοβουλίες και τον έλεγχο της κατοχής. Μόλις στο 10ο λεπτό ο Ματέο Νταρμιάν έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Λαουτάρο Μαρτίνες πήρε τη κεφαλιά, όμως η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Μάρκο Σιλβέστρι. 

Ωστόσο στο 37ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι δεν την γλίτωσαν. Ο Λαουτάρο έπεσε στη περιοχή μετά από το μαρκάρισμα του Κρίστιαν Καμπασέλε και ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Χακάν Τσαλχάνογλου από το σημείο του πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. 

Πέντε λεπτά μετά ο Φεντερίκο Ντιμάρκο με ψύχραιμο τελείωμα μέσα από τη περιοχή διπλασίασε τα τέρματα των «νερατζούρι», ενώ στο 44ο λεπτό ο Χένρικ Μικιταριάν βρήκε τον Μάρκους Τουράμ και με κοντινό σουτ έδωσε αέρα τριών τερμάτων στους γηπεδούχους. 

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο σκορ (69'), όμως το γκολ του Λορέντζο Λούκα ακυρώθηκε για οφσάιντ από τον διαιτητή του παιχνιδιού, μετά από έλεγχο στο VAR. 

Το τελικό 4-0 για την Ίντερ διαμόρφωσε στο 84ο λεπτό ο Λαουτάρο Μαρτίνες με εξαιρετικό σουτ μέσα από τη περιοχή. Κάπως έτσι οι «νερατζούρι» πανηγύρισαν μία άνετη νίκη που τους ανέβασε στη κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 15ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (16ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ