Ιωαννίδης: «Η φετινή πορεία μας πεισμώνει και θα γυρίσουμε πιο αποφασισμένοι»

Φώτης Ιωαννίδης

i

©intime

Ιωαννίδης: «Η φετινή πορεία μας πεισμώνει και θα γυρίσουμε πιο αποφασισμένοι»

Sportal newsroom 15:25 - 15.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:25 - 15.05.2023

Ο Φώτης Ιωαννίδης με μία ανάρτησή του στο Instagram έδωσε το μήνυμά του για την επόμενη χρονιά, λέγοντας πως η φετινή πορεία πείσμωσε τους παίκτες του Παναθηναϊκού για να επιστρέψουν πιο αποφασισμένοι.

Το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League τελείωσε με την ΑΕΚ πρωταθλήτρια Ελλάδος μετά το 2018 και για 13η φορά στην ιστορία της. Η σεζόν αυτή όμως ήταν ξεχωριστή όχι μόνο για τους παίκτες της Ένωσης, αλλά και για τον Παναθηναϊκό που έφτασε μία αγωνιστική μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Ξεχωριστή τόσο για τους παίκτες όσο και για τους φιλάθλους, που ονειρεύτηκαν τον τίτλο μετά από 13 χρόνια. Ένας από τους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας των «πρασίνων» ήταν ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο Έλληνας επιθετικός είχε εξαιρετική εικόνα, έχοντας εφτά γκολ και δύο ασίστ. Τα περισσότερα από τα γκολ του μάλιστα ήταν σε κρίσιμα σημεία των αγώνων, ξελασπώνοντας πολλές φορές τον Παναθηναϊκό. 

Η στιγμή που ο Γιοβάνοβιτς λέει την ατάκα «πολλές φορές αισθάνομαι μαλ...» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:05 - 15.05.2023

Η στιγμή που ο Γιοβάνοβιτς λέει την ατάκα «πολλές φορές αισθάνομαι μαλ...» (vid)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν στενοχωρημένος που ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές του δεν κατάφεραν να φθάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το ματς με τον Άρη δε έκρυψε και τον εκνευρισμό του.

Ο 23χρονος λοιπόν με μία ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Instagram, ευχαρίστησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη στήριξή τους σε όλη τη χρονιά, ενώ έδωσε και μήνυμα για την επόμενη σεζόν. 

«Μια χρονιά τελείωσε όχι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά με ένα σημαντικό βήμα εξέλιξης για όλη την ομάδα! Η φετινή πορεία μας πεισμώνει και θα γυρίσουμε πιο αποφασισμένοι! Εν τέλει να ευχαριστήσω και εγώ τους οπαδούς μας που ήταν και είναι πάντα δίπλα μας», ήταν τα λόγια του ακριβώς. Υπενθυμίζεται ότι ο Ιωαννίδης μετά από αυτή την εξαιρετική για τον ίδιο χρονιά, ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2027.