Η τελευταία φορά που σκόραρε ο Ιωαννίδης με κεφαλιά (vids)

Φώτης Ιωαννίδης

i

Φώτης Ιωαννίδης/ ©Intime

Η τελευταία φορά που σκόραρε ο Ιωαννίδης με κεφαλιά (vids)

Ο Φώτης Ιωαννίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σιαμπάνη με κεφαλιά, κάνοντας το 2-0 για τον Παναθηναϊκό στο ματς με τον Βόλο. Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε με αυτόν τον τρόπο μετά από ενάμιση χρόνο περίπου.

Άνετο βράδυ είχε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Βόλο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς επικράτησε με 3-0 των Θεσσαλών και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Ήταν το πρώτο ματς της σεζόν για τους «πράσινους», αφού ο αγώνας με τον Ατρόμητο για την πρώτη αγωνιστική αναβλήθηκε και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία από την διοργανώτρια αρχή. 

Ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος καθ΄ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πήρε το «τρίποντο» χάρη στα γκολ των Άνταμ Τσέριν, Φώτη Ιωαννίδη και Μπέντζαμιν Βέρμπιτς. Ο Έλληνας επιθετικός έχει ξεκινήσει «καυτός» τη φετινή σεζόν τόσο σε Ελλάδα όσο και Ευρώπη. 

Ο 23χρονος φορ των «πράσινων» στο 37΄ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σιαμπάνη με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπερνάρ, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη για την ομάδα του, στο πρώτο ματς που ξεκίνησε τη φετινή σεζόν ως βασικός. 

Ο Ιωαννίδης σκόραρε με κεφαλιά, με έναν τρόπο που δεν συνηθίζει. Ο Έλληνας επιθετικός του Παναθηναϊκού είχε σκοράρει ξανά με κεφαλιά πριν από περίπου ενάμιση χρόνο. Συγκεκριμένα στον αγώνα του Τριφυλλιού με τη Λαμία στις 13 Φεβρουαρίου 2022 ο Ιωαννίδης έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αϊτόρ μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχος.