Τρομερή στιγμή στη Λεωφόρο: Αποθέωση και μήνυμα στήριξης σε Σπόραρ (vid)

Sportal newsroom 21:13 - 26.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:25 - 26.08.2023

Μεγάλη κίνηση από τον κόσμο του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στον Βόλο, καθώς οι φίλοι του «τριφυλλιου» φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Άντραζ Σπόραρ, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα στήριξης.

Βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής μετά το ματς κόντρα στην Μπράγκα, λόγω της μεγάλης ευκαιρίας που έχασε, με την οποία ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να ισοφαρίσει σε 1-1. 

Άκουσε πολλά, γράφτηκαν -ειδικότερα στα social media- περισσότερα, αλλά ο κόσμος του Παναθηναϊκού έστειλε το δικό του μήνυμα. Ο λόγος για τον Άντραζ Σπόραρ. 

Ο Σλοβένος επιθετικός, που όπως διαβάσατε και στο Sportal δεν είναι και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, σηκώθηκε πριν από την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου για προθέρμανση, αφού κόντρα στον Βόλο θέση βασικού πήρε ο Φώτης Ιωαννίδης και μόλις έγινε αντιληπτός αποθεώθηκε από όλη τη Λεωφόρο. 

Συγκεκριμένα, με το που κατευθύνθηκε προς τη γραμμή των παικτών για τα πρώτα τρεξίματα, έγινε αντιληπτός από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού κι εκείνοι άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνόμά του: «Άντραζ Σπόραρ οέ, οέ, οέ», ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα. 

Μάλιστα, αυτό συνεχίστηκε και όταν ο Σπόραρ κλήθηκε από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να περάσει στον αγωνιστικό χώρο και όταν πήρε θέση στον αγωνιστικό χώρο του «Απόστολος Νικολαΐδης».