Ιωνικός: «Ο Μανδαλενάκης να πάρει παράδειγμα από την υποδειγματική διαιτησία του κ. Ντάουλα και να μην υποπέσει στα ίδια λάθη στο μέλλον»

ΠΑΕ Ιωνικός

i

© Ionikos FC

Ιωνικός: «Ο Μανδαλενάκης να πάρει παράδειγμα από την υποδειγματική διαιτησία του κ. Ντάουλα και να μην υποπέσει στα ίδια λάθη στο μέλλον»

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:30 - 07.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:32 - 07.03.2024

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τη διαιτησία που υπήρξε στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο τον Γιούχτα εξέδωσε το πρωί της Πέμπτης (7/3) ο Ιωνικός.

Ο Ιωνικός εξέδωσε το πρωί της Πέμπτης (7/3) συγχαρητήρια ανακοίνωση προς τον διαιτητή Ντάουλα και των βοηθών του, μετά την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Γιούχτα (0-0), για την 21η αγωνιστική της Super League 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και δημόσια τη διαιτητική ομάδα που διηύθυνε την αναμέτρηση της ομάδας μας κόντρα στον Γιούχτα για την 21η αγωνιστική της Super League 2.

Συγκεκριμένα, θέλει να συγχαρεί τους Ντάουλα Φώτιο, Μαραθωνίτη Μαρίνο, Μητροφάνη Χρήστο και Αλιάγα Αριστείδη για την άψογη διαιτησία τους.

Παρά το γεγονός πως το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό για την ομάδα μας, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τη διαιτητική ομάδα για τις αποφάσεις της.

Τέτοιες διαιτησίες αξίζουν στο πρωτάθλημα μας και γενικότερα στο ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να μην σταθούμε ξανά στην απαράδεκτη διαιτησία του κ. Μανδαλενάκη Εμμανουήλ και στα διαιτητικά έκτροπα που πραγματοποίησε στον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’, όπου έκανε όλα όσα δεν είχε κάνει στην έως τώρα πορεία του. Ευχόμαστε ο ίδιος να πάρει παράδειγμα από την υποδειγματική διαιτησία του κ. Ντάουλα και να μην υποπέσει στα ίδια λάθη στο μέλλον».