Ο Λεβαδειακός νίκησε με άνεση τον ΠΑΟΚ Β' - Διπλό η ΑΕΚ Β' στην Μυτιλήνη και έκλεισε θέση στα playoffs

Ο Λεβαδειακός νίκησε με άνεση τον ΠΑΟΚ Β' - Διπλό η ΑΕΚ Β' στην Μυτιλήνη και έκλεισε θέση στα playoffs

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:02 - 04.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:18 - 04.03.2024

Ο Λεβαδειακός δεν αντιμετώπισε καμία δυσκολία και επικράτησε του ΠΑΟΚ Β' με 3-1, ενώ την ίδια ώρα η ΑΕΚ Β' πήρε σπουδαίο διπλό επί του Αιολικού με 0-2 και έκλεισε θέση στα playoffs.

Ένα άνετο μεσημέρι είχε ο Λεβαδειακός, ο οποίος επικράτησε εντός έδρας κόντρα στον ΠΑΟΚ Β' με 3-1, για την 25η αγωνιστική της Super League 2.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Νταγκό, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ρομό διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο και στο 67ο λεπτό ο Ιωάννης Κωστή έκανε το 3-0 για τον Λεβαδειακό. Το μόνο που κατάφερε ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν να μειώσει με τον Πανίδη στο 82ο λεπτό και να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

Με αυτή την νίκη, η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 55 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ Β' παρέμεινε στην 6η θέση με 27 πόντους.

Οι ενδεκάδες

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Ντεντάκης (59′ Τσάπρας), Βήχος, Νταγκό (59′ Κωστή), Μπελμόντε, Ρομό, Νίκας, Πίρινεν, Γιαννιώτας, Γκουστάβο (74′ Χάμοντ), Λιάγκας.

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Κιτσάκης (70′ Σπυράκος), Σελιμάι (84′ Σινανάι), Μανωλούδης, Γιαξής, Παντεκίδης, Τσίκος (70′ Ρούμνιατσεβ), Νινούα (70′ Καστίδης), Κουαλιάτα, Σαποβάλοφ (68′ Πανίδης), Κανίς.

Αιολικός - ΑΕΚ Β'

Η ΑΕΚ Β' πανηγύρισε σπουδαίο διπλό στην Μυτιλήνη επί του Αιολικού με 2-0 και έτσι εξασφάλισε την συμμετοχής της στα Play Off της Super League 2.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά και στο 33ο λεπτό είχαν δοκάρι με τον Ραντόνια, όμως στο 52' ο Χρυσόπουλος με κοντινή κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα για την Ένωση.

Το τελικό 2-0 για την ΑΕΚ Β' διαμόρφωσε ο Γκολφίνος με ωραίο σουτ. Έτσι η δεύτερη ομάδα της Ένωσης ανέβηκε στην 4η θέση της κατάταξης με 31 βαθμούς.

Οι ενδεκάδες

Αιολικός: Ντόκιτς, Ουνγιαλίδης, Ιγκνιάτοβιτς (63′ Κολλαράς), Ντίμοφ, Καρανίκας, Σρίνιτς (83′ Κριμιτζάς), Μπενίτεζ (83′ Νούλας), Τριανταφυλλάκος, Γιόκε (63′ Μπαλογιάννης), Ζάκαριτς, Ζιβογίνοβιτς.

ΑΕΚ Β: Θεοχάρης, Γιεμπόα, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Κανελλόπουλος, Λαμαράνα (72′ Σαμπανάτζοβιτς), Φοφανά, Μαχαίρας (85′ Τιεί), Ρουκουνάκης (46′ Χριστόπουλος), Τζούντα Γκαρσία, Θεοδωρίδης (72′ Γκολφίνος).