Τα Χανιά μείωσαν στους έξι βαθμούς από την κορυφή, ζωντανός στη μάχη της παραμονής ο Τηλυκράτης

Τα Χανιά μείωσαν στους έξι βαθμούς από την κορυφή, ζωντανός στη μάχη της παραμονής ο Τηλυκράτης

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:26 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:09 - 03.03.2024

Τα Χανιά πήραν σπουδαία νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό Β' με 2-0 και μείωσαν στους έξι πόντους την διαφορά από την πρωτοπόρο, Athens Kallithea, ενώ την ίδια ώρα ο Τηλυκράτης Λευκάδας επικράτησε του Παναθηναϊκού Β' με 2-0 και παρέμεινε ζωντανός στη μάχη της παραμονής.

Σημαντική νίκη πανηγύρισαν το μεσημέρι της Κυριακής (3/3) τα Χανιά. Οι κυανόλευκοι επικράτησαν εντός έδρας κόντρα στον Ολυμπιακό Β' με 2-0, για την 21η αγωνιστική της Super League 2.

Οι φιλοξενούμενοι στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης, έμειναν με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Παπακανέλλου με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Έτσι οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και στο 30ο λεπτό ο Νίλι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ το τελικό 2-0 για τα Χανιά διαμόρφωσε στο 60' ο Μάναλης.

Με αυτή τη νίκη τα Χανιά μείωσαν τη διαφορά τους από την πρωτοπόρο Athens Kallithea στους έξι πόντους, ενώ οι Πειραιώτες βρίσκονται στην 8η θέση με 22 βαθμούς.

Τηλυκράτης Λευκάδας - Παναθηναϊκός Β'

Την ίδια ώρα, ο Τηλυκράτης Λευκάδας πήρε μία σπουδαία νίκη εντός έδρας επί του Παναθηναϊκού Β' με 2-0 και παρέμεινε ζωντανός στη μάχη της παραμονής.

Οι γηπεδούχοι στο 42ο λεπτό πήραν το προβάδισμα με τον Ντοναλντόνι, ο οποίος δύο λεπτά μετά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τον Τηλυκράτη Λευκάδας.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ