Απάντηση της Παναχαϊκής στην καταγγελία του Διαγόρα: «Θα υποβάλλουμε μηνύσεις για άδικη κράτηση των φιλάθλων μας»
i

© Intime

Απάντηση της Παναχαϊκής στην καταγγελία του Διαγόρα: «Θα υποβάλλουμε μηνύσεις για άδικη κράτηση των φιλάθλων μας»

Πάνος Κορομηλάς 20:06 - 26.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:30 - 26.02.2024

Με νέα ανακοίνωσή της μετά τα όσα συνέβησαν στη Ρόδο, η Παναχαϊκή απάντησε στην τοποθέτηση του Διαγόρα και γνωστοποίησε πως θα προβεί σε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου για την κράτηση των φιλάθλων της.

Η αναμέτρηση του Διαγόρα Ρόδου με την Παναχαϊκή για τη Super League 2, σημαδεύτηκε από την έντονη διαμάχη που ξέσπασε μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η Παναχαϊκή κατήγγειλε αρχικά πως η αποστολή της είχε εγκλωβιστεί στο γήπεδο της Ρόδου, από εξαγριωμένους οπαδούς του Διαγόρα, μετά την επικράτηση της στον αγώνα . Όπως υποστήριξε η ομάδα της Πάτρας, μετά από μεγάλη ταλαιπωρία και περίπου τρεις ώρες, απεγκλωβίστηκε και κατάφερε να φτάσει στο αεροδρόμιο.

Άμεση ήταν η απάντηση του Διαγόρα, ο οποίος με νέα ανακοίνωση υποστήριξε πως οπαδοί της Παναχαϊκής έσπασαν καθίσματα του γηπέδου με ρόπαλα και λοστούς και χτύπησαν μικρά παιδιά.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, η αχαϊκή ΠΑΕ προέβη σε νέα ανακοίνωση, κάνοντας σαφές πως θα καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, για κράτηση των φιλάθλων της. Μαζί με την ανακοίνωση, δημοσιοποίησε και δύο βίντεο, στα οποία, όπως αναφέρουν, διακρίνονται οπαδοί του Διαγόρα να «πολιορκούν» τα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίου Ρόδου.

Απίστευτη καταγγελία από τον Διαγόρα: «Έδειραν παιδάκια, έσπασαν καθίσματα, Αστυνομία σε χειμερία νάρκη»
SUPER LEAGUE 2

10:38 - 26.02.2024

Απίστευτη καταγγελία από τον Διαγόρα: «Έδειραν παιδάκια, έσπασαν καθίσματα, Αστυνομία σε χειμερία νάρκη»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Διαγόρας το βράδυ της Κυριακής (25/02) απάντησε στην καταγγελία της Παναχαϊκής και υποστήριξε ότι 50 οπαδοί της με ρόπαλα και λοστούς τραυμάτισαν παιδιά, κατηγόρησε την Αστυνομία που τους έβαλε στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο και παρομοίασε τη μετακίνησή τους με αυτή των Κροατών για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή αισθάνεται την ηθική υποχρέωση να ενημερώσει προς πάσα κατεύθυνση ότι θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα που της επιτρέπεται από τον νόμο, υποβάλλοντας το επόμενο διάστημα μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, για την άδικη κράτηση των φιλάθλων μας, στη Ρόδο.

Επιπλέον, είναι πρωτοφανές το γεγονός ότι η αποστολή της ομάδας μας, χωρίς να έχει δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα εντός του αγωνιστικού χώρου, έφυγε από το γήπεδο τρεις ώρες μετά από τη λήξη του αγώνα. Εκτός από δύο στελέχη του Διαγόρα που προσπάθησαν να συμβάλλουν στην ασφαλή μεταφορά της αποστολής της ομάδας μας, τα μεγαλοστελέχη της ροδιακής ΠΑΕ είχαν εξαφανιστεί.


Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δημοσιοποιεί τα δύο βίντεο που απεικονίζουν καθαρά τους φιλάθλους του Διαγόρα να πολιορκούν τόσο τα αποδυτήρια της αποστολής της ομάδας μας όσο και την κερκίδα που φιλοξενούσε τους φιλάθλους μας.


Επιπροσθέτως, η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει αναθέσει σε δύο δικηγόρους την υπεράσπιση των φιλάθλων της ομάδας μας, και συγκεκριμένα σε έναν από την Ρόδο και στον Αχαιό Παναγιώτη Κοραντζόπουλο.

Είναι ανάξια και του παραμικρού σχολιασμού η τραγελαφική ανακοίνωση της ΠΑΕ Διαγόρα. Ωστόσο, οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε το γεγονός ότι μας ζήτησαν, αντί να καταβάλλουμε το προβλεπόμενο ποσό για τα εισιτήρια των φιλάθλων μας, να πληρώσουμε το ποσό των 180 ευρώ, το οποίο αντιστοιχούσε στην εξόφληση του ασθενοφόρου της εταιρίας, το οποίο στο μεταξύ μας παιχνίδι, του πρώτου γύρου, στην Αγυιά, μετέφερε τον τραυματία Σηφάκη, από την Πάτρα στην Αθήνα, και το οποίο δεν είχαν αποπληρώσει, τέσσερις μήνες τώρα.


Αυτή η διευκρίνιση, προς αποκατάσταση της αλήθειας».

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως οι 25 Πατρινοί συλληφθέντες για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο γήπεδο, θα δικαστούν από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου.