Νίκησε και «πέταξε» στο +8 η Καλλιθέα - Άφησαν βαθμούς τα Χανιά στο Αιγάλεω
i

© Intime

Νίκησε και «πέταξε» στο +8 η Καλλιθέα - Άφησαν βαθμούς τα Χανιά στο Αιγάλεω

Πάνος Κορομηλάς 16:57 - 25.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:16 - 25.02.2024

Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της η Καλλιθέα, που πέρασε και από τη Λευκάδα (3-0) και πλέον βρίσκεται σε απόσταση οκτώ βαθμών από τα Χανιά, που στραβοπάτησαν στο Αιγάλεω (0-0).

Δε χάνεται η πρώτη θέση για την Καλλιθέα στον νότιο όμιλο. Η ομάδα των νοτίων προαστείων υπέταξε και τον Τηλυκράτη Λευκάδας με 3-0 και διεύρυνε την απόσταση από τους διώκτες της στους οκτώ βαθμούς. Τα Χανιά άφησαν βαθμούς στο Αιγάλεω, ενώ ΑΕΚ Β ' και Ηρακλής κόλλησαν στο μηδέν.

Συνεχίζει την εξαιρετική πορεία η πρωτοπόρος Καλλιθέα, που πέρασε και από τη Λευκάδα, επικρατώντας με 3-0 του Τηλυκράτη.

Κυνηγόπουλος και Μουτίνιο άνοιξαν τον δρόμο για το θετικό αποτέλεσμα με δύο τέρματα στο πρώτο μέρος και οδήγησαν την ομάδα τους στην τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Λουκίνας έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 72'και έτσι η Καλλιθέα παρέμεινε αήττητη για 10 αγώνες, έφτασε τους 46 βαθμούς και συνέχισε την προέλαση στον νότιο όμιλο.

Αιγάλεω - Χανιά 0-0

Αιγάλεω και Χανιά έμειναν στο 0-0, με τους Κρητικούς να χάνουν σημαντικό έδαφος στην κούρσα για την πρώτη θέση, μετά τη νίκη της Καλλιθέας. Με 10 παίκτες αγωνίστηκαν οι φιλοξενούμενοι λόγω αποβολής του Μαζουλουξή από το 26ο λεπτό και έτσι δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ που θα τους χάριζε τη νίκη.

Οκτώ βαθμούς πίσω από την κορυφή η ομάδα των Χανίων, που νιώθει πλέον καυτή την «ανάσα» της Ηλιούπολης.

Γιούχτας - Ηλιούπολη 0-1

Η Ηλιούπολη δυσκολεύτηκε 85 λεπτά, όμως πέρασε με 1-0 από την Κρήτη και τον Γιούχτα. Επέστρεψε έτσι στις νίκες μετά από δύο διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα και συνεχίζει στην τρίτη θέση του νοτίου ομίλου.

ΑΕΚ Β΄- Ηρακλής 0-0

ΑΕΚ Β' και Ηρακλής έμειναν στο 0-0, σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, όμως δεν μπόρεσαν να βρουν το γκολ. Σε απόσταση ενός βαθμού παραμένουν οι δύο ομάδες, που θα δώσουν μεγάλη μάχη για την είσοδο στα playoffs.

Απόλλων Πόντου - Μακεδονικός 0-3

Ο Μακεδονικός φιλοξενήθηκε από τον ουραγό του βορείου ομίλου, Απόλλώνα Πόντου και έφυγε με τους τρεις βαθμούς (3-0). Ο Παναγιωτούδης άνοιξε το σκορ στο πρώτο μέρος και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο, χάρη σε τέρματα των Μπουλάτοβιτς και Σιμόνι.

Συνεχίζει στην τέταρτη θέση η ομάδα του Στέλιου Μαλεζά, σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από τον Ηρακλή που έμεινε στην ισοπαλία με την ΑΕΚ Β'.

Διαγόρας Ρόδου - Παναχαϊκή 1-2

Σημαντική νίκη - ανάσα για την Παναχαϊκή, που κέρδισε με 2-1 τον Διαγόρα Ρόδου.

Πατρινός και Καραγιάννης οι σκόρερ για τους φιλοξενούμενους, ενώ οι ροδίτες μείωσαν με τον Μανιά στο δεύτερο μέρος.

Σε ανοδική πορεία η ομάδα της Πάτρας, που έχει σκαρφαλώσει στην ένατη θέση με 19 βαθμούς.

Καμπανιακός - Αιολικός 1-0

Σε μια κρίσιμη αναμέτρηση ενόψει των play outs, ο Καμπανιακός πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Αιολικό, με γκολ του Καθάριου στο 50'.

Έτσι, προσπέρασε την ομάδα της Μυτιλήνης στη βαθμολογία, έφτασε τους 20 πόντους και ανέβηκε στην ένατη θέση. Έναν βαθμό πίσω ο Αιολικός, σε απόσταση αναπνοής και σε ισοβαθμία με την Αναγέννηση Καρδίτσας.