Η ΑΕΛ «λύγισε» τον ΠΑΟΚ Β' - Συνέτριψε τον Απόλλωνα Πόντου η Νίκη Βόλου

ΑΕΛ - ΠΑΟΚ Β'

i

© Intime

Η ΑΕΛ «λύγισε» τον ΠΑΟΚ Β' - Συνέτριψε τον Απόλλωνα Πόντου η Νίκη Βόλου

Πάνος Κορομηλάς 16:56 - 21.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:07 - 21.02.2024

Η ΑΕΛ νίκησε με 2-1 τον ΠΑΟΚ Β' και συνεχίζει στη δεύτερη θέση του βόρειου ομίλου. Με νίκη συνέχισε και η Νίκη Βόλου, η οποία συνέτριψε με 5-0 τον Απόλλωνα Πόντου.

Δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τον βόρειο όμιλο είχε το πρόγραμμα της Super League 2. Η ΑΕΛ φιλοξένησε τον ΠΑΟΚ Β', επικράτησε με 2-1 και συνεχίζει στο «κυνήγι» του Λεβαδειακού. Στην έτερη αναμέτρηση της ημέρας, η Νίκη Βόλου κυριάρχησε απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου και πήρε μια εύκολη νίκη με 5-0.

Τρίτη διαδοχική νίκη για την ΑΕΛ, που έκαμψε την αντίσταση του ΠΑΟΚ Β' με 2-1. Ισορροπημένο το πρώτο μέρος, με πολλές μονομαχίες αλλά χωρίς γκολ για τις δύο ομάδες.

Μετά την ανάπαυλα όμως, η ΑΕΛ βρήκε δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά, με τους Κοσονού και Στίνα.

Το μόνο που κατάφερε ο «δικέφαλος του βορρά» ήταν να μειώσει στο 62' με τον Κανίς.

Συνεχίζουν στη δεύτερη θέση οι λαρισαίοι έχοντας απόσταση εννέα βαθμών από τον την κορυφή και τον Λεβαδειακό, με ένα ματς λιγότερο. Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ Β' μένει στην έκτη θέση με 24 πόντους, σε απόσταση αναπνοής από Ηρακλή και Μακεδονικό.

Η Νίκη Βόλου επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία με τον Μακεδονικό. Φιλοξένησε τον Απόλλωνα Πόντου στο «Πανθεσσαλικό», ήταν ανώτερη και πήρε τους τρεις βαθμούς, επικρατώντας με 5-0.

Ο Γαβριηλίδης άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό και ο Μιράντα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του δέκα λεπτά αργότερα.

Στο δεύτερο μέρος, η κυριαρχία της ομάδας της Μαγνησίας συνεχίστηκε και ο Παναγιωτίδης έκανε το 3-0 στο 58'.

Ο Μιράντα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διεύρυνε το προβάδισμα και ο Κρητικός στο 88' έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Στην τρίτη θέση του βορείου ομίλου με 32 βαθμούς οι Βολιώτες, παραμένει ουραγός και σε δύσκολη θέση ο Απόλλων Πόντου, μετά την τρίτη διαδοχική ήττα.