Η Καλλιθέα πήρε το ντέρμπι με τον Ιωνικό - «Τρένο» ο Λεβαδειακός, υπέταξε και την Αναγέννηση Καρδίτσας

Καλλιθέα - Ιωνικός

i

© Intime

Η Καλλιθέα πήρε το ντέρμπι με τον Ιωνικό - «Τρένο» ο Λεβαδειακός, υπέταξε και την Αναγέννηση Καρδίτσας

Πάνος Κορομηλάς 17:03 - 18.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:18 - 18.02.2024

Με γκολ του Λουκίνα στο 82ο λεπτό, η Καλλιθέα υπέταξε τον Ιωνικό (2-1) και συνεχίζει στην κορυφή του νοτίου ομίλου της Super League 2. Εντυπωσιακός ο Λεβαδειακός, που επικράτησε με 3-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας, φτάνοντας τις οκτώ συνεχόμενες νίκες.

Εντυπωσιακές αναμετρήσεις είχε το πρόγραμμα της Super League 2, σε νότιο και βόρειο όμιλο. Η Καλλιθέα τα χρειάστηκε, βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στον Ιωνικό, όμως ανέτρεψε το αποτέλεσμα (2-1) και συνεχίζει στην κορυφή της βαθμολογίας. Στον βόρειο όμιλο, ο Λεβαδειακός δείχνει σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, νίκησε την Αναγέννηση Καρδίτσας με 3-0 και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα.

Στο «Ελ Πάσο», τα πράγματα δεν ξεκίνησαν ιδανικά για τους γηπεδούχους. Ο Σαλίνας έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 34', όμως στο δεύτερο μέρος όλα ανατράπηκαν. Ο Ματίγια ισοφάρισε αρχικά στο 70' και ο Λουκίνας βρήκε δίχτυα στο 82', χαρίζοντας μια σημαντική νίκη στην ομάδα του. 

Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε το ματς ο Ιωνικός, λόγω αποβολής του Ζάχαβι στο 81ο λεπτό. Συνεχίζει στην τρίτη θέση η ομάδα της Νίκαιας με 32 βαθμούς, στους 43 η Καλλιθέα που συνεχίζει στην κορυφή. 

Στον βόρειο όμιλο, συνεχίζει την εξαιρετική πορεία του και  ο Λεβαδειακός, κερδίζοντας με 3-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας. Μπαϊρόβιτς, Γιαννιώτας και Ρόμο «υπέγραψαν» την όγδοη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα της Λειβαδιάς, που συνεχίζει στην πρώτη θέση του ομίλου με 51 βαθμούς.

Χανιά - Γιούχτας 4-1

Τα Χανιά πανηγύρισαν στο ντέρμπι της Κρήτης απέναντι τον Γιούχτα, επικρατώντας με 4-1. Ο Μάναλης άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη με δύο προσωπικά τέρματα, διατηρώντας την ομάδα του στη δεύτερη θέση του νοτίου ομίλου.

Μακεδονικός - Νίκη Βόλου 0-0

Μακεδονικός και Νίκη Βόλου έμειναν στο 0-0 σε ένα ματς με πολλές εντάσεις. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι, λόγω της αποβολής του Λούκας στο 37ο λεπτό.

Διαγόρας Ρόδου - Καλαμάτα 1-0

Μετά από έξι διαδοχικές ήττες, ο Διαγόρας επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας με 1-0 την Καλαμάτα. Το γκολ του Λεσάι από το πρώτο μέρος έκρινε το αποτέλεσμα, χαρίζοντας ένα σημαντικό τρίποντο στους Ροδίτες, που συνεχίζουν στην έκτη θέση του νοτίου ομίλου.

Νωρίτερα, ο Αιολικός επικράτησε με 3-1 του Απόλλωνα Πόντου και ο Παναθηναϊκός Β' πέρασε από την έδρα της Ηλιούπολης με το ίδιο σκορ.

Φουρτάδο, Μπιλάλ και Ταβάρες οι σκόρερ για τους «πράσινους», που πήραν σημαντική βαθμολογική ανάσα και πλέον βρίσκονται στη 10η θέση του ομίλου με 17 βαθμούς.

Τέλος, διπλό και για τη ΑΕΚ Β' στην Κοζάνη, με τον Τζούντα Γκαρσία να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 18', διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.