Ένταση μεταξύ των παικτών στο τέλος του Κοζάνη - ΑΕΚ Β'

Ένταση μεταξύ των παικτών στο τέλος του Κοζάνη - ΑΕΚ Β'

Δημήτρης Χούπης 16:45 - 18.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:49 - 18.02.2024

Μικρή ένταση μεταξύ των παικτών προκλήθηκε στο τέλος του αγώνα της Κοζάνης με την ΑΕΚ Β' για τον βόρειο όμιλο της Super League 2.

Η ΑΕΚ Β' πέρασε από την Κοζάνη επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με 1-0 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League 2. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα το έβαλε ο Τζούντα Γκαρσία, ο αδερφός του Λιβάι που παίζει στην πρώτη ομάδα της Ένωσης. 

Στο τέλος της αναμέτρησης όμως προκλήθηκε ένταξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. Οι παίκτες της Κοζάνης διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει. Ο λόγος των παραπόνων είναι το γκολ της Ένωσης, αφού οι παίκτες των γηπεδούχων θεώρησαν ότι ο Τζούντα Γκαρσία έκανε κοντρόλ με το χέρι πριν σκοράρει. 

Κούγιας: «Αποδείχθηκε πως είναι υποχείρια της ΑΕΚ οι μικρές ομάδες»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:13 - 17.02.2024

Κούγιας: «Αποδείχθηκε πως είναι υποχείρια της ΑΕΚ οι μικρές ομάδες»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχολίασε την απόφαση που πάρθηκε στο έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League και αφορούσε το αίτημα του Ολυμπιακού για αναβολή του ντέρμπι (18/2, 20:30) με τον ΠΑΟΚ.

Εκτός των παικτών, έντονα παράπονα είχαν και οι οπαδοί της Κοζάνης οι οποίοι αποδοκίμασαν τον διαιτητή για την απόφασή του.