Μεξικανός αρτίστας δημιούργησε ένα καταπληκτικό σκίτσο του Πισάρο
i

©Intime

Μεξικανός αρτίστας δημιούργησε ένα καταπληκτικό σκίτσο του Πισάρο

Στέλιος Βαρδάκης 15:34 - 17.02.2024

Ένα εντυπωσιακό σκίτσο δημιούργησε ένας Μεξικανός αρτίστας προς τιμήν του Ροδόλφο Πισάρο από την εποχή που αγωνιζόταν στην Τσίβας.

Μπορεί στην ΑΕΚ να μην έχει προσφέρει έως τώρα τα αναμενόμενα, ωστόσο έχει πραγματοποιήσει μερικές πολύ καλές χρονιές στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, και πιο συγκεκριμένα στο Μεξικό.

Ο λόγος για τον Ροντόλφο Πισάρο, οποίος έκανε κάποιες εξαιρετικές σεζόν με ομάδες του Μεξικού όπως οι Πατσούκα, Τσίβας και Μοντερέι. Μάλιστα, στην Τσίβας συνυπήρξε μαζί με τον Ματίας Αλμέιδα για 1,5 χρόνο με τον σύλλογο να πληρώνει ένα ποσό που ξεπέρασε τα 14 εκατομμύρια ευρώ, ενώ μαζί πανηγύρισαν και αρκετούς τίτλους.

Με πιστοποίηση της UEFA, η «Opap Arena» πληροί όλες τις προϋποθέσεις για λειτουργία με απόλυτη ασφάλεια
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:33 - 08.02.2024

Με πιστοποίηση της UEFA, η «Opap Arena» πληροί όλες τις προϋποθέσεις για λειτουργία με απόλυτη ασφάλεια

Κλιμάκιο της UEFA κάνει την τελική επιθεώρηση του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας ενόψει του ευρωπαϊκού τελικού και η πιστοποίηση του συστήματος παρακολούθησης συμπίπτει με μέτρα που έχει εξαγγείλει η πολιτεία για την επιστροφή του κόσμου.

Συνολικά στην Τσίβας αγωνίστηκε σε 58 ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας ως απολογισμό 15 γκολ και 10 ασίστ.

Είναι γεγονός ότι το όνομα του Πισάρο συνεχίζει ακόμη και σήμερα, που δεν βρίσκεται στο Μεξικό, να κάνει «γκελ» στον κόσμο. Αυτό επιβεβαιώνεται από έναν οπαδό της Τσίβας ο οποίος είναι αρτίστας και δημιούργησε ένα εντυπωσιακό σκίτσο από την εποχή που ο παίκτης της ΑΕΚ έπαιζε στην Τσίβας.

Δείτε το σκίτσο: