Ο Γκαρσία δεν σκόραρε για πρώτη φορά μετά από δυο μήνες και άλλαξε... λουκ (VIDEO)

Λιβάι Γκαρσία

i

©Intime

Ο Γκαρσία δεν σκόραρε για πρώτη φορά μετά από δυο μήνες και άλλαξε... λουκ (VIDEO)

Κώστας Τσίλης 14:23 - 14.02.2024

Το σερί του Γκαρσία στο σκοράρισμα στα ματς πρωταθλήματος σταμάτησε στην Τούμπα, αποφάσισε αμέσως να αλλάξει το... λουκ του και το Sportal.gr έχει την αποκάλυψη

Στο γκολ που πέτυχε η ΑΕΚ στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, η ασίστ ανήκει στον Λιβάι Γκαρσία. Και με την προσπάθεια, την κούρσα και την πάσα "πάρε - βάλε" που έκανε στον Ελίασον, η αλήθεια είναι πως του ανήκει κάτι παραπάνω από το μισό γκολ. Παρόλα αυτά, το όνομα του στην λίστα των σκόρερ, αυτή την φορά δεν το έβαλε. 

Στην Τούμπα σταμάτησε το σερί του σκοραρίσματος του Γκαρσία σε ματς πρωταθλήματος, που είχε ξεκινήσει από τα μέσα του Δεκέμβρη. Την... επόμενη ακριβώς, ο Λιβάι αποφάσισε να πάρει τα μέτρα του, προκειμένου να επιστρέψει άμεσα στο σκοράρισμα. Ξεκινώντας από την αλλαγή του λουκ. Ο Γκαρσία είπε αντίο στα "κοτσιδάκια" του και εμφανίστηκε στην προπόνηση στα Σπάτα με κοντό κουρεμένο μαλλί. Αλλά και σε μεγάλα ποδοσφαιρικά κέφια. 

Δεδομένα θα ξεκινήσει και πάλι βασικός στο ματς της Κυριακής με την Κηφισιά. Και αυτό που θα ήθελε ο Γκαρσία, είναι να επιστρέψει και πάλι στα γκολ και να ξεκινήσει ένα καινούργιο σερί. Πλέον, με ένα ολοκαίνουργιο λουκ στο κεφάλι του.