Ενθουσιασμός για το νέο πούλμαν στην Εθνική Γυναικών

Εθνική Γυναικών

i

Εθνική Γυναικών/©Intime

Ενθουσιασμός για το νέο πούλμαν στην Εθνική Γυναικών

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:57 - 21.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:58 - 21.02.2024

Τόσο οι ποδοσφαιρίστριες της Εθνικής όσο και το staff της «γαλανόλευκης» ήταν αρκετά ενθουσιασμένοι με το νέο πούλμαν.

Η Εθνική Ελλάδας βρίσκεται στην Τουρκία για τους δύο φιλικούς αγώνες με Ρουμανία και Τουρκία. Προτού αναχωρήσει η «γαλανόλευκη» για την Αττάλεια έκανε κάποιες προπονήσεις στην Ελλάδα.

Το διήμερο 19-20 Φεβρουαρίου που έκαναν προπονήσεις χρησιμοποίησαν το νέο πούλμαν. Οι ποδοσφαιρίστριες της Εθνικής Γυναικών ήταν κατενθουσιασμένες και το staff της Ομάδας από τη «γνωριμία» με το νέο πούλμαν των Εθνικών Ομάδων.

Στις μεταξύ τους συζητήσεις, τόσο οι ποδοσφαιρίστριες όσο και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, έδειχναν εντυπωσιασμένοι από το νέο πούλμαν και ανέφεραν το πόσο ευχάριστο είναι να ταξιδεύει κανείς με αυτό. Στην πρώτη διαδρομή μάλιστα προς τις εγκαταστάσεις της ΕΛΠΕΝ για προπόνηση, τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, μονοπώλησε την κουβέντα, ενώ ενθουσιασμός υπήρχε και για την εξωτερική διακόσμηση και τα υπέροχα γραφικά, που δίνουν έμφαση στα εθνικά μας χρώματα.

Οι κλήσεις της Εθνικής Γυναικών για τα φιλικά στην Τουρκία
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

13:53 - 14.02.2024

Οι κλήσεις της Εθνικής Γυναικών για τα φιλικά στην Τουρκία

Οι 26 ποδοσφαιρίστριες που κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αλέξανδρος Κατηκαρίδης ενόψει των διεθνών φιλικών αγώνων της Εθνικής Γυναικών στην Αττάλεια της Τουρκίας, με τη Ρουμανία στις 22 και την Τουρκία στις 25 Φεβρουαρίου 2024.

Υπενθυμίζεται ότι το νέο πούλμαν των Εθνικών Ομάδων έκανε «ντεμπούτο» στις 21 Νοεμβρίου 2023, όταν μετέφερε την Εθνική Ανδρών από το ξενοδοχείο στην OPAP Arena για το μεγάλο ματς με τη Γαλλία. Τότε ήταν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές που εξέφρασαν τον ενθουσιασμό και τη χαρά τους για το νέο μέσο μετακίνησης των Εθνικών μας Ομάδων.

Tags: