Προπονητής αγνόησε ποδοσφαιριστή του όταν εκείνος πήγε να του σφίξει το χέρι: «Δεν τον είδα...» (vid)
i

© PS Twitters

Προπονητής αγνόησε ποδοσφαιριστή του όταν εκείνος πήγε να του σφίξει το χέρι: «Δεν τον είδα...» (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:47 - 18.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:51 - 18.02.2024

Ένα viral σκηνικό έλαβε χώρα στο Μπέρμιγχαμ - Σάντερλαντ, όταν ο προπονητής της γηπεδούχου αρνήθηκε να δώσει το χέρι του σε αντίπαλο παίκτη.

Ένα σκηνικό το οποίο έγινε viral έλαβε χώρα στην Αγγλία και συγκεκριμένα στον αγώνα ανάμεσα σε Μπέρμιγχαμ και Σάντερλαντ, για την 23η αγωνιστική της Championship. Σε αυτό πρωταγωνιστές ήταν ο προπονητής της φιλοξενούμενης, Μάικλ Μπιλ, και ο παίκτης της, Τράι Χιουμ.

Τι ακριβώς συνέβη; Ό Χιουμ βγήκε αλλαγή στο 87ο λεπτό, δίνοντας τη θέση του στον Σεμέντο. Όταν, λοιπόν, αποχώρησε από το γρασίδι, έσπευσε να χαιρετήσει τον κόουτς του. Εντούτοις, εκείνος με τη σειρά του δεν ανταπέδωσε τη χειραψία, κάτι που αποτύπωσε η κάμερα. 

Αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να «κράξουν» τον τεχνικό στα social media, θεωρώντας αγενέστατη την πράξη του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ίδιος να απολογηθεί με δηλώσεις του, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τι πραγματικά συνέβη.

Ο Μπιλ τόνισε πως δεν το έκανε εσκεμμένα, αλλά απλά δεν είδε τον ποδοσφαιριστή όταν εκείνος πήγε να τον χαιρετήσει. «Ο Χιουμ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης για την ομάδα μας. Δίνει τα πάντα για τους συμπαίκτες του και για το επιτελείο. Δεν κατάλαβα ποτέ ότι πήγε να με χαιρετήσει μέχρι που το έμαθα μετά το ματς, όταν και με ρώτησαν. Αμέσως πήγα να τον βρω και να απολογηθώ. 

Ο ΠΑΟΚ έχει στις ακαδημίες του τον νέο Μέσι - Ποιος είναι ο 13χρονος που πέρασε όλη την άμυνα (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:14 - 17.02.2024

Ο ΠΑΟΚ έχει στις ακαδημίες του τον νέο Μέσι - Ποιος είναι ο 13χρονος που πέρασε όλη την άμυνα (vid)

Ένα εντυπωσιακό βίντεο έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες που δείχνει τον νεαρό 13χρονο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρο Παπαγεωργίου, να πετυχαίνει ένα γκολ που θυμίζει... Μέσι.

Ο Τράι πέρασε το τεστ φυσικής κατάστασης σήμερα το πρωί προκειμένου να παίξει σε αυτό το ματς και δεν θα μπορούσα να μην τον έχω σε εκτίμηση, σαν άνθρωπο και σαν επαγγελματία. Είναι παράδειγμα προς μίμηση», ανέφερε στην ανάρτησή του ο προπονητής, θέλοντας να τονίσει τι πραγματικά συνέβη. 

© Instagram