Αποθέωσε την Τσέλσι ο Γκουαρντιόλα: «Έχουν τα πάντα, ένα από τα πιο δύσκολα ματς που θα δώσουμε»

Πεπ Γκουαρντιόλα

i

© PrtScr

Αποθέωσε την Τσέλσι ο Γκουαρντιόλα: «Έχουν τα πάντα, ένα από τα πιο δύσκολα ματς που θα δώσουμε»

Πάνος Κορομηλάς 21:23 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:27 - 16.02.2024

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, έβγαλε το καπέλο στην Τσέλσι, μιλώντας στη συνέντευξη τύπου εν όψει του αγώνα των δύο ομάδων για την 25η αγωνιστική της Premier League (17/2, 19:30).

Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι θα αναμετρηθούν στο «Etihad» (17/2,19:30), στο ματς που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Premier League. Οι «πολίτες» βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί των έξι συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα. Από την πλευρά της, η Τσέλσι δείχνει να πατάει καλύτερα, μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης, ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Ποτσετίνο, τονίζοντας πως είναι ένα σύνολο που δεν υστερεί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού:

«Η Τσέλσι είναι εξαιρετική ομάδα, σε όλους τους τομείς. Είναι ένα από τα πιο πιο σκληρά ματς που έχουμε να δώσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν.

Έχουν τα πάντα. Ένταση, ποιότητα και ικανότητα να μη χάνουν τη μπάλα. Είναι δύσκολο να βρεις παίκτη της Τσέλσι που να χάνει τη μπάλα»

Όπως ήταν φυσικό, ο Ισπανός ρωτήθηκε και για τον Κόουλ Πάλμερ, που το καλοκαίρι επέλεξε να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι και να ενταχθεί στην ομάδα του Λονδίνου, προκειμένου να έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής:

«Εάν παίζει συχνά, είμαι σίγουρος πως θα παίζει καλά. Δεν είχα ποτέ αμφιβολίες για την ποιότητά του. Με τον τρόπο που παίζει είναι σταρ. Ήθελε λεπτά, ήταν χρόνο να δείξει την τεράστια ποιότητά του»

Προτιμά Λίβερπουλ αντί Μπάγερν ο Αλόνσο - Φόβοι της Τότεναμ ότι «οι κόκκινοι» θα κινηθούν για τον Ποστέκογλου
PREMIER LEAGUE

13:57 - 16.02.2024

Προτιμά Λίβερπουλ αντί Μπάγερν ο Αλόνσο - Φόβοι της Τότεναμ ότι «οι κόκκινοι» θα κινηθούν για τον Ποστέκογλου

Τον Τσάμπι Αλόνσο φαίνεται πως έχει βάλει για τα καλά στο μάτι η Λίβερπουλ για αντικαταστάτη του Γιούργκεν Κλοπ, με τον ίδιο τον Ισπανό να φέρεται να προτιμά και εκείνος τους «κόκκινους» και όχι την Μπάγερν τη δεδομένη χρονική στιγμή. Την ίδια ώρα στην Τότεναμ φοβούνται πως οι «reds» θα κινηθούν για τον Άγγελο Ποστέκογλου, που έχει μεταμορφώσει φέτος τα «σπιρούνια».

Υπενθυμίζεται πως στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι δύο ομάδες είχαν χαρίσει μια μοναδική παράσταση, που ολοκληρώθηκε ισόπαλη με 4-4.  Ο Πάλμερ είχε βρει δίχτυα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, «πληγώνοντας» την πρώην ομάδα του και στερώντας της δύο σημαντικούς βαθμούς.