Όλα στο μηδέν στο ντέρμπι κορυφής στο AEL FC Arena
i

©INTIME

Όλα στο μηδέν στο ντέρμπι κορυφής στο AEL FC Arena

Στέλιος Βαρδάκης 16:19 - 25.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:22 - 25.02.2024

Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το ντέρμπι κορυφής του Βόρειου ομίλου της Super League 2, ανάμεσα σε ΑΕΛ και Λεβαδειακό.

Μηδέν εις το... πηλίκο. Η ΑΕΛ φιλοξένησε τον Λεβαδειακό στην AEL FC Arena για την 24η αγωνiστική της Super League 2.

Παρά το γεγονός πως βρέθηκαν περίπου 10.000 φίλοι των «βυσσινί» στις εξέδρες του γηπέδου το θέαμα δεν ήταν ανάλογο των προσδοκιών, με τις δύο ομάδες να μην βρίσκουν δίχτυα ενώ και οι καλές φάσεις που έβγαλαν στο ματς ήταν ελάχιστες.

Νωθρό το ξεκίνημα του αγώνα χωρίς να υπάρξει κάποια αξιοσημείωτη φάση. Οι δύο ομάδες όσες φορές έφτασαν στην περιοχή του αντιπάλου δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν δύσκολες καταστάσεις προς τις άμυνες. Κάπως έτσι πέρασε το πρώτο ημίχρονο δίχως να συμβεί κάτι το σημαντικό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός μπήκε καλύτερα και έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα στο 53', με τον Μπαΐροβιτς να σουτάρει από καλή θέση μέσα από την περιοχή αλλά ο Σουλούκος να κάνει μία πολύ δύσκολη επέμβαση.

Στην πρώτη θέση του ομίλου παρέμεινε ο Λεβαδειακός που έφτασε τους 52 βαθμούς. Εννέα λιγότερους έχει η ΑΕΛ, η οποία βρίσκεται στην 2η θέση με ένα ματς λιγότερο.

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός (72′ λ.τ Νίνο), Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα (86′ Θωμαΐδης), Κοσσονού (64′ Φατάι), Κ. Παπαγεωργίου (64′ Στίνα), Πεντρόσο, Μαυριάς (72′ Παπαδόπουλος).

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Λιάγκας, Ντεντάκης, Πίρινεν, Μεχία, Μπελμόντε (71′ λ.τ Κωστή), Γκουστάβο (63′ Νίκας), Κουάδρα (78′ Πολέττο), Γιαννιώτας, Μπαΐροβιτς (71′ Τσιριγώτης).