Η αποστολή της Παναχαϊκής έφτασε στο αεροδρόμιο μετά τον εγκλωβισμό!

Παναχαϊκή

i

© Intime

Η αποστολή της Παναχαϊκής έφτασε στο αεροδρόμιο μετά τον εγκλωβισμό!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:21 - 25.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:23 - 25.02.2024

Στο αεροδρόμιο της Ρόδου έφτασε λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ η αποστολή της Παναχαϊκής.

Η Παναχαϊκή «απέδρασε» από τη Ρόδο με ένα σπουδαίο διπλό!

Στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League 2, η ομάδα της Πάτρας πήρε την εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου, με τον Πατρινό και τον Καραγιάννη να βρίσκουν δίχτυα. Το μόνο που κατάφεραν οι Ροδίτες ήταν να μειώσουν με τον Μανιά στο δεύτερο μέρος (1-2).

Μετά τη λήξη του ματς, η Παναχαϊκή προχώρησε σε πολύ σοβαρές καταγγελίες. Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι γνωστοποίησαν μέσω των social media πως οι παίκτες της ομάδας εγκλωβίστηκαν στα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίου Ρόδου, από εξαγριωμένο κόσμο, ενώ επίσης επισήμαναν πως ο αρμόδιος της ΔΕΑΒ αρνείται να καλέσει εισαγγελέα.

«H ΠΑΕ Παναχαϊκή καταγγέλλει τον εγκλωβισμό των παικτών μας στα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίου Ρόδου, από εξαγριωμένο κόσμο, που αντιδρά με αυτόν τον βίαιο τρόπο στη νίκη μας με σκορ 1-2. Για την αντιμετώπιση αυτής της απαράδεκτης κατάστασης, η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει ζητήσει την παρέμβαση εισαγγελέα από τον αρμόδιο παράγοντα της ΔΕΑΒ, ο οποίος, δυστυχώς, και άγνωστο γιατί, αρνείται να τον καλέσει, με αποτέλεσμα η αποστολή της ομάδας μας και οι οπαδοί μας να έχουν εγκλωβιστεί στο γήπεδο!», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά τη «γκέλα» του Παναθηναϊκού και τις ανατροπές ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:02 - 25.02.2024

Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά τη «γκέλα» του Παναθηναϊκού και τις ανατροπές ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ πανηγύρισαν νίκες την Κυριακή (25/2), συνεχίζοντας έτσι να βρίσκονται στο κυνήγι της πρωτοπόρου ΑΕΚ. Αντιθέτως, έδαφος έχασε ο Παναθηναϊκός, μετά το «Χ» κόντρα στην Κηφισιά. Δείτε τη βαθμολογία της Stoiximan Super League.

Η αποστολή της ομάδας έφτασε στο αεροδρόμιο της Ρόδου έφτασε λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ. Μετά τη μεγάλη ταλαιπωρία και τον εγκλωβισμό για 3 ώρες (!) στα αποδυτήρια, τελικά η Παναχαϊκή αποχώρησε με τη συνδρομή της αστυνομίας.

Από κει η αποστολή θα πετάξει για το «Ελ. Βενιζέλος» και ακολούθως οδικώς θα επιστρέψει στην Πάτρα.