Απίστευτο: Η Παναχαϊκή καταγγέλλει ότι έχει εγκλωβιστεί στο γήπεδο της Ρόδου από εξαγριωμένους οπαδούς του Διαγόρα!
i

© Intime

Απίστευτο: Η Παναχαϊκή καταγγέλλει ότι έχει εγκλωβιστεί στο γήπεδο της Ρόδου από εξαγριωμένους οπαδούς του Διαγόρα!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:27 - 25.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:41 - 25.02.2024

Η Παναχαϊκή προχώρησε σε πολύ σοβαρές καταγγελίες...

Η Παναχαϊκή «απέδρασε» από τη Ρόδο με ένα σπουδαίο διπλό!

Στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League 2, η ομάδα της Πάτρας πήρε την εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου, με τον Πατρινό και τον Καραγιάννη να βρίσκουν δίχτυα. Το μόνο που κατάφεραν οι Ροδίτες ήταν να μειώσουν με τον Μανιά στο δεύτερο μέρος (1-2).

Μετά τη λήξη του ματς, η Παναχαϊκή προχώρησε σε πολύ σοβαρές καταγγελίες. Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι γνωστοποίησαν μέσω των social media πως οι παίκτες της ομάδας εγκλωβίστηκαν στα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίου Ρόδου, από εξαγριωμένο κόσμο, ενώ επίσης επισήμαναν πως ο αρμόδιος της ΔΕΑΒ αρνείται να καλέσει εισαγγελέα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η Παναχαϊκή:

«H ΠΑΕ Παναχαϊκή καταγγέλλει τον εγκλωβισμό των παικτών μας στα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίου Ρόδου, από εξαγριωμένο κόσμο, που αντιδρά με αυτόν τον βίαιο τρόπο στη νίκη μας με σκορ 1-2. Για την αντιμετώπιση αυτής της απαράδεκτης κατάστασης, η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει ζητήσει την παρέμβαση εισαγγελέα από τον αρμόδιο παράγοντα της ΔΕΑΒ, ο οποίος, δυστυχώς, και άγνωστο γιατί, αρνείται να τον καλέσει, με αποτέλεσμα η αποστολή της ομάδας μας και οι οπαδοί μας να έχουν εγκλωβιστεί στο γήπεδο!».