Η Καλαμάτα «λύγισε» τον Ολυμπιακό Β' με πέναλτι του Μπαράλες

Ολυμπιακός Β΄ - Καλαμάτα

i

© Intime

Η Καλαμάτα «λύγισε» τον Ολυμπιακό Β' με πέναλτι του Μπαράλες

Πάνος Κορομηλάς 17:00 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:05 - 24.02.2024

Με γκολ του Χερόνιμο Μπαράλες, η Καλαμάτα έκαμψε την αντίσταση του Ολυμπιακού Β' και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από τον Διαγόρα Ρόδου.

Στη μοναδική αναμέτρηση της ημέρας για τη Super League 2, η Καλαμάτα επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 1-0 του Ολυμπιακού Β'.

Ήταν η τρίτη νίκη στα 10 τελευταία ματς για τη μεσσηνιακή ομάδα, που δε βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός Β' «έτρεχε» ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων, που τον είχε ανεβάσει την έβδομη θέση της βαθμολογίας.

Ισορροπημένο το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαράλες στο 62ο λεπτό.

Ο Απόστολος Τερζής παρέταξε την ομάδα του με τον Κόβαλ στην εστία. Τζανακάκης, Στρουγγής, Καρασαλίδης και Βαλεριάνος αποτέλεσαν την τετράδα της άμυνας, έχοντας μπροστά τους τους Κάτσε, Ματέους και Κοζορόνη. Στην επίθεση, ο Ελιβέλτο ήταν πίσω από το δίδυμο των Μπαράλες και Πασά.

Από την πλευρά του, ο Αριέλ Ιμπαγάσα ξεκίνησε με τον Παπαδούδη στην εστία. Μπα, Βλαχομήτρος, Μπαγκαλιάνης και Κουτσίδης στην άμυνα. Κεραμιδάς, Μαυρουδής και Μπρίνιτς στον άξονα, ενώ η επιθετική τριάδα αποτελούταν από τους Ιμπαγάσα, Σαμπουτζή και Αργυρίου.

Ο Ολυμπιακός Β' ξεκίνησε πιο επιθετικά στο παιχνίδι, όμως σταδιακά οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και προσπάθησαν να απειλήσουν με κάποια μακρινά σουτ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο 63', ο Μαυρουδής ανέτρεψε τον Μπαράλες μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Μαλούτας καταλόγισε το πέναλτι. Ο Αργεντινός φορ ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

«Προκύπτει από συνομιλίες "ηχηρή" εμπλοκή τριών στελεχών ΠΑΕ στο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:06 - 20.02.2024

«Προκύπτει από συνομιλίες "ηχηρή" εμπλοκή τριών στελεχών ΠΑΕ στο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού»

Σύμφωνα με καταγραφές τηλεφωνικών συνομιλιών, αποκαλύπτεται η εμπλοκή τριών στελεχών ΠΑΕ στο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού σε αναμετρήσεις Super League 1 και Super League 2.

Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας του νοτίου ομίλου η Καλαμάτα με 32 βαθμούς και σε τριπλή ισοβαθμία με Ιωνικό και Ηλιούπολη. Ακολουθεί το πελοποννησιακό ντέρμπι κόντρα στην Παναχαϊκή (3/3, 16:00), ενώ οι Πειραιώτες ταξιδεύουν στην Κρήτη για να αντιμετωπίσουν τα Χανιά (3/3, 16:00).