Κάλεσμα Τσατάλη στον κόσμο της ΑΕΚ: «Όλοι στο Σεραφείδειο την Κυριακή!»
i

© Intime

Κάλεσμα Τσατάλη στον κόσμο της ΑΕΚ: «Όλοι στο Σεραφείδειο την Κυριακή!»

Sportal newsroom 19:28 - 22.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:22 - 22.02.2024

Ο επικεφαλής γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης, κάλεσε τους φίλους της Ένωσης να δώσουν το παρών στο Σεραφίδειο για το ματς της Β' ομάδας με τον Ηρακλή.

Η ΑΕΚ Β' υποδέχεται τον Ηρακλή το μεσημέρι της Κυριακής (25/2, 15:00) στο Σεραφίδειο για την 24η αγωνιστική της Super League 2. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική αναμέτρηση για τις δύο ομάδες, καθώς αυτή που θα επικρατήσει (αν υπάρχει νικήτρια) θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για την είσοδο στα playoffs του πρωταθλήματος.

Ο επικεφαλής γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης, προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media εν όψει του εν λόγω αγώνα και κάλεσε τους φίλους της Ένωσης να δώσουν το παρών στο Σεραφίδειο, προκειμένου να στηρίξουν τη βοήθεια της ομάδας του Νίκου Κούστα.

«Η ΑΕΚ Β΄ δεν υπάρχει μόνο για να υπάρχει και φέτος γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για να είναι ξεκάθαρο αυτό το μήνυμα. Πλέον είμαστε στην τελική ευθεία μιας δύσκολης σεζόν και η ομάδα έχει έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο. Την συμμετοχή της στα play offs. Το ματς με τον Ηρακλή την Κυριακή (25/2) στις 15.00 στο δεύτερο αγωνιστικό μας Σπίτι, το Σεραφείδειο, θα είναι καθοριστικό για την επίτευξη αυτού του στόχου. Απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο με βαρύ όνομα.

Η επιστροφή του Πόνσε, δίνει τεράστια πολυτέλεια στον Αλμέιδα να προφυλάξει τον Γκαρσία
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:54 - 22.02.2024

Η επιστροφή του Πόνσε, δίνει τεράστια πολυτέλεια στον Αλμέιδα να προφυλάξει τον Γκαρσία

Ο Πόνσε των επτά γκολ στα τρία τελευταία ματς της ΑΕΚ ως βασικός, δίνει την δυνατότητα στον Αλμέιδα να κάνει διαχείριση χωρίς... άγχος και πίεση στην περίπτωση του Γκαρσία

Η ΑΕΚ Β΄, η ομάδα μας, έχει ανάγκη την παρουσία μας δίπλα της νωρίς το απόγευμα της Κυριακής και πρέπει να την έχει. Η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να ξεχωρίζει όπου συμμετέχει κι έχει τα φόντα για βάλει την σφραγίδα της ως το τέλος της φετινής κούρσας σε ένα δύσκολο κι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Οι παίκτες και όλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν για την ομάδα έχουν ανάγκη την Κυριακή να κοιτάξουν στην κερκίδα και να δουν τον κόσμο της ΑΕΚ μαζί τους. Όλοι στο Σεραφείδειο την Κυριακή, μετά την νίκη της πρώτης ομάδας στην Λαμία το Σάββατο!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τσατάλης.