Η επιστροφή του Πόνσε, δίνει τεράστια πολυτέλεια στον Αλμέιδα να προφυλάξει τον Γκαρσία
i

Ματίας Αλμέιδα και Έκι Πόνσε/©intime

Η επιστροφή του Πόνσε, δίνει τεράστια πολυτέλεια στον Αλμέιδα να προφυλάξει τον Γκαρσία

Κώστας Τσίλης 15:54 - 22.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:55 - 22.02.2024

Ο Πόνσε των επτά γκολ στα τρία τελευταία ματς της ΑΕΚ ως βασικός, δίνει την δυνατότητα στον Αλμέιδα να κάνει διαχείριση χωρίς... άγχος και πίεση στην περίπτωση του Γκαρσία

Η αλήθεια είναι πως ο Ματίας Αλμέιδα το σκέφτηκε και το ζύγισε πολύ, όταν αποφάσισε να δώσει στον Λιβάι Γκαρσία θέση βασικού στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και να αφήσει στον πάγκο τον Έκι Πόνσε. Ο Αργεντινός φορ βλέπετε, προερχόταν από τρία συνεχόμενα παιχνίδι ως βασικός, στα οποία είχε πετύχει συνολικά επτά γκολ. Και δεν είναι ποτέ εύκολο να βγει από την ενδεκάδα ένας επιθετικός σε τέτοια φόρμα. 

Τώρα όμως, που ο Πόνσε είναι και πάλι διαθέσιμος, για τον Αλμέιδα δεν φαίνεται πως υπάρχει δίλημμα ενόψει του ματς του Σαββάτου με την Λαμία. Περισσότερο μια... πολυτέλεια έχει ο Αργεντινός τεχνικός, να μπορεί να διαχειριστεί την περίπτωση του Γκαρσία, χωρίς άγχος και πίεση. Ο Λιβάι υποφέρει από ενοχλήσεις από το ματς της περασμένης Κυριακής με την Κηφισιά. Σήμερα όπως άλλωστε και χθες, έκανε μόνο ατομικό πρόγραμμα. 

Όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sportal.gr, ο προγραμματισμός είναι να πάει συντηρητικά ο Γκαρσία και να επαναξιολογείται καθημερινά η κατάσταση του. Άλλωστε η πρώτη εκτίμηση δεν κάνει λόγο για κάτι σοβαρό. Ωστόσο η παρουσία του Πόνσε, ουσιαστικά δίνει στον Αλμέιδα την δυνατότητα, ακόμα και να προφυλάξει τον Γκαρσία στο ματς του Σαββάτου στην Λαμία. 

Ο Αργεντινός επιθετικός, μετά από ακριβώς μια εβδομάδα απουσίας λόγω ενός προσωπικού προβλήματος, επέστρεψε σήμερα στα Σπάτα. Και μάλιστα ακολούθησε ολόκληρο το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης της ΑΕΚ, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Αυτό σημαίνει πως είναι ξανά στην διάθεση του Αλμέιδα. Και επομένως δεν θα είναι καθόλου άσχημο για τον Αργεντινό τεχνικό, να ξεκινήσει με φορ τον Πόνσε στο ματς του Σαββάτου με την Λαμία.