Εκτός προπόνησης ο Λιβάι Γκαρσία, επέστρεψε ο Πόνσε (vid)

Λιβάι Γκαρσία

i

©Intime

Εκτός προπόνησης ο Λιβάι Γκαρσία, επέστρεψε ο Πόνσε (vid)

Κώστας Τσίλης 10:51 - 21.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:03 - 21.02.2024

Με την επιστροφή του Εζέκιελ Πόνσε πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ την Τετάρτη (21/02), ωστόσο ο Ματίας Αλμέιδα είδε τον Λιβάι Γκαρσία να ακολουθεί ατομικό. Ποια τα δεδομένα ενόψει Λαμίας.

Η ΑΕΚ συνεχίζει σε φουλ ρυθμούς την προετοιμασία της για τον αγώνα με τη Λαμία το Σάββατο (24/02, 19:00) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής. Μετά τη νίκη επί της Κηφισιάς την περασμένη Κυριακή (18/02) με 3-0 που την οδήγησε στην κορυφή της βαθμολογίας, η Ένωση θα επιδιώξει ακόμη ένα τρίποντο, αυτή τη φορά εκτός έδρας, προκειμένου να διατηρήσει την πρώτη θέση.

Στην προπόνηση της Τετάρτης (21/02) στα Σπάτα, ο Ματίας Αλμέιδα είδε τον Λιβάι Γκαρσία να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης θα πάει συντηρητικά και άπαντες περιμένουν να δουν αν ο 26χρονος επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τους Φθιώτες. Πάντως, η απουσία του από τη σημερινή προπόνηση δεν ανησυχεί τους ανθρώπους της Ένωσης, μιας και το πρόβλημά του του δεν είναι σοβαρό και μπορεί και να προστατευτεί για το παιχνίδι με τη Λαμία.

Από την άλλη, στις προπονήσεις επέστρεψε ο Αργεντινός φορ της ΑΕΚ, Εζέκιελ Πόνσε ο οποίος έλειπε το περασμένο διάστημα καθώς είχε ζητήσει και είχε λάβει άδεια για προσωπικούς λόγους. Εκτός προπόνησης ήταν ο Αρόλντ Μουκουντί, ο οποίος αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού και θα μείνει στα «πιτς» για περίπου δύο με τρεις εβδομάδες.

Η πάγια... εντολή του Αλμέιδα για το παιχνίδι του Λιούμπιτσιτς, που έφερε και το πρώτο γκολ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:34 - 21.02.2024

Η πάγια... εντολή του Αλμέιδα για το παιχνίδι του Λιούμπιτσιτς, που έφερε και το πρώτο γκολ

Ο Αλμέιδα έχει κάνει εκτενή συζήτηση με τον Λιούμπιτσιτς για τον τρόπο παιχνιδιού του στην ΑΕΚ και του έχει δώσει την οδηγία να επιδιώκει να πατά την αντίπαλη περιοχή

Εκτός από τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό, ο Ματίας Αλμέιδα είδε και τον Λάζαρο Ρότα να μην προπονείται στην προπόνηση της Τετάρτης (21/02). Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός έχει κάποιες ενοχλήσεις και πόνους που τον ταλαιπωρούν εδώ και αρκετό διάστημα. Για αυτό έμεινε και εκτός αποστολής από το παιχνίδι με την Κηφισιά πριν λίγες ημέρες.