Λιβάι Γκαρσία: «Χαρούμενος με τον τρόπο που προχωράει η ομάδα» (vid)

Λιβάι Γκαρσία

Λιβάι Γκαρσία: «Χαρούμενος με τον τρόπο που προχωράει η ομάδα» (vid)

Κώστας Τόπας 12:47 - 19.02.2024

Κατά την βράβευσή του, ο Λιβάι Γκαρσία μίλησε για τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Κηφισιά και για τη συνέχεια της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Ο Λιβάι Γκαρσία αναδείχθηκε Cosmote MVP του αγώνα με την Κηφισιά, μέσα από την ψηφοφορία μεταξύ των μελών της επίσημης κοινότητας της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Viber.

Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο κατάφερε μέσα σε 24 λεπτά να κερδίσει ένα πέναλτι (στο οποίο αστόχησε ο ίδιος), μια αποβολή και να πετύχει δύο γκολ με ισάριθμες κεφαλιές, καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.

Κατά την παραλαβή του βραβείου του μίλησε στην κάμερα του ΑΕΚ TV τόσο για την προσωπική του απόδοση, όσο και συνολικά για την εικόνα της ομάδας στην τελική ευθείας του πρωταθλήματος.

«Είμαι ευγνώμων και πάλι. Δύο γκολ για να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τη νίκη. Είμαστε πραγματικά συγκεντρωμένοι, θα συνεχίσουμε να παίρνουμε νίκες προσπαθώντας όσο μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας. Ηταν ένα καλό παιχνίδι. 

Το πιο σημαντικό ήταν να κερδίσουμε και είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που προχωράει η ομάδα. Ευελπιστώ να πετύχουμε τους στόχους μας για αυτή τη σεζόν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ.

🔴Baladeros LIVE: Ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και μπήκε ξανά στο κόλπο!