Βίντεο: Ο Αλμέιδα παίζει μπάλα στα Σπάτα με τους παίκτες του

Προπόνηση ΑΕΚ

i

PrTScr

Βίντεο: Ο Αλμέιδα παίζει μπάλα στα Σπάτα με τους παίκτες του

Κώστας Τσίλης 11:33 - 21.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:35 - 21.02.2024

Ο Ματίας Αλμέιδα συμμετείχε κι εκείνος σε άσκηση με τους ποδοσφαιριστές του στην προπόνηση της Τετάρτης (21/02) στα Σπάτα.

Η ΑΕΚ συνεχίζει σε φουλ ρυθμούς την προετοιμασία της για τον αγώνα με τη Λαμία το Σάββατο (24/02, 19:00) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής. Μετά τη νίκη επί της Κηφισιάς την περασμένη Κυριακή (18/02) με 3-0 που την οδήγησε στην κορυφή της βαθμολογίας, η Ένωση θα επιδιώξει ακόμη ένα τρίποντο, αυτή τη φορά εκτός έδρας, προκειμένου να διατηρήσει την πρώτη θέση.

Στην προπόνηση της Τετάρτης (21/02) στα Σπάτα, ο Ματίας Αλμέιδα χώρισε τους παίκτες του σε επτάδες πραγματοποιώντας ασκήσεις ανάπτυξης με build up και πρέσινγκ, αλλά και τελειώματα με τη συμμετοχή των δύο τερματοφυλάκων, Στάνκοβιτς και Αθανασιάδη. Ο Αργεντινός τεχνικός της Ένωσης, έδινε εντολές από κοντά ζητώντας συνεχώς πίεση αλλά και να βγαίνει σωστά η μπάλα από πίσω.

Αξιοσημείωτο πάντως είναι το γεγονός ότι στην ΑΕΚ, όλοι παίζουν με την μπάλα, ακόμα και ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος συμμετείχε κι εκείνος σε άσκηση της ομάδας του, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η μπάλα δεν ξεχνιέται αλλά και το ότι είναι πάντα δίπλα στους ποδοσφαιριστές του.

Από εκεί και πέρα, ο Ματίας Αλμέιδα είδε τον Λιβάι Γκαρσία να μην συμμετέχει στην προπόνηση με τους υπόλοιπους στην προπόνηση λόγω ενοχλήσεων. Η κατάσταση του θα εκτιμάται καθημερινά, με την παρουσία του στο παιχνίδι του Σαββάτου με τη Λαμία να είναι αμφίβολη. Πάντως, η απουσία του από τη σημερινή προπόνηση δεν ανησυχεί τους ανθρώπους της Ένωσης, μιας και το πρόβλημά του του δεν είναι σοβαρό και μπορεί και να προστατευτεί για το παιχνίδι με τη Λαμία.