Ο Ηρακλής ανακοίνωσε τον Σούλη Παπαδόπουλο μετά το επιτυχημένο του ντεμπούτο

Ο Σούλης Παπαδόπουλος

i

© Intime

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε τον Σούλη Παπαδόπουλο μετά το επιτυχημένο του ντεμπούτο

Στέλιος Βαρδάκης 21:17 - 11.03.2024

Την πρόσληψη του Σούλη Παπαπαδόπουλου έκανε γνωστή ο Ηρακλής, λίγες ώρες μετά το θετικό του ντεμπούτο κόντρα στον Αιολικό.

Με θετικό τρόπο ολοκλήρωσε το ντεμπούτο το στον Ηρακλή ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης επικράτησε του Αιολικού στην έδρα του με σκορ 3-1, στην αναμέτρηση της 26ης και τελευταία αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Super League 2.

Λίγες ώρες μετά το επιτυχημένο ξεκίνημα του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο, ο «γηραιός» ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψή του από την ομάδα. Την ίδια ώρα, ο σύλλογος ανακοίνωσε και τη λύση της συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος προπονητή της, Περικλή Αμανατίδη.

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας μας, Περικλή Αμανατίδη, τον οποίο και ευχαριστούμε για τη συνεργασία μας. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ύστερα από την αποχώρηση του κυρίου Αμανατίδη, η Διοίκηση της ΠΑΕ, ως είχε υποχρέωση, έκανε την έρευνά της προκειμένου να καλύψει άμεσα το πρόβλημα της τεχνικής ηγεσίας, κι ύστερα από πρόταση και συμφωνία του μεγαλομετόχου, Στράτου Ευγενίου και του Χορηγού μας, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, κατέληξε στην επιλογή του Σούλη Παπαδόπουλου, ως προπονητή, με άμεσο συνεργάτη του τον Λευτέρη Βελέντζα και γυμναστή τον Νίκο Ορφανίδη», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Ηρακλής.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος έμεινε χωρίς ομάδα τον περασμένο Φλεβάρη, όταν και η Ηλιούπολη τον αποδέσμευσε από τον πάγκο της. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν από κοινού να λύσουν τη συνεργασία τους, όπως έκανε γνωστό η ομάδα με ανάρτηση της στα social media, «Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηλιούπολη ανακοινώνει τη κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο! Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια», ανέφερε συγκεκριμένα εκείνη.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της αθηναϊκής ομάδας τον περασμένο Νοέμβριο και εκεί έμεινε για 10 αναμετρήσεις. Ο συνολικός του απολογισμός ήταν έξι νίκες και τέσσερεις ήττες, ενώ το τελευταίο του παιχνίδι ολοκληρώθηκε με ήττα από τον Παναθηναϊκό Β', το οποίο ολοκληρώθηκε με 3-1.