Η τελική βαθμολογία στον βόρειο όμιλο της Super League 2

ΑΕΚ Β΄ - Μακεδονικός

i

© Intime

Η τελική βαθμολογία στον βόρειο όμιλο της Super League 2

Η κανονική διάρκεια στον όμιλο του Βορρά στη Super League 2 ολοκληρώθηκε κι έτσι έγινε γνωστή η τελική βαθμολογία, πριν τις μάχες των playoffs και playouts.

H κανονική διάρκεια του βόρειου ομίλου της Super League 2 ολοκληρώθηκε και πλέον όλα τα φώτα θα πέσουν στα playoffs και playouts που θα κρίνουν τα πάντα. Ταυτόχρονα έγινε γνωστή και η τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Λεβαδειακός, ΑΕΛ, Νίκη Βόλου, ΑΕΚ Β΄ και Μακεδονικός θα λάβουν μέρος στο πρώτο μίνι πρωτάθλημα, όπου όλες οι ομάδες θα διαιρέσουν /2 τους βαθμούς της regular season και θα παίξουν με όλους εντός και εκτός έδρας.

Μετά την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης φάσης, ο πρωτοπόρος θα προβιβαστεί στη Stoiximan Super League.

Από την άλλη, ΠΑΟΚ Β', Ηρακλής, Αναγέννηση Καρδίτσας, Κοζάνη, Καμπανιακός και Αιολικός θα συμμετάσχουν στα playouts, με το φορμάτ να είναι ίδιο (θα διαιρέσουν επίσης /2 τους πόντους που συνέλεξαν στην κανονική διάρκεια και θα παίξουν όλες με όλους εντός και εκτός έδρας).

Σε αυτήν τη νέα κατάταξη που θα προκύψει, οι τρεις τελευταίοι θα υποβιβαστούν και θα ακολουθήσουν τον Απόλλωνα Πόντου στη Γ' Εθνική.

Η βαθμολογία των Playoffs

1. Λεβαδειακός 28 (55)

----------------------------------------

2. ΑΕΛ 25 (49)

3. Νίκη Βόλου 16 (32)

4. ΑΕΚ Β' 16 (32)

5. Μακεδονικός 16 (31)

Η βαθμολογία των Playouts

6. ΠΑΟΚ Β' 15 (30)

7. Ηρακλής 15 (29)

8. Αναγέννηση Καρδίτσας 15 (29)

-------------------------------------------------------

9. Κοζάνη 12 (24)

10. Καμπανιακός 12 (23)

11. Αιολικός 10 (19)

*Σε παρένθεση οι βαθμοί που συνέλεξαν στην κανονική διάρκεια.

Τέλος να θυμίσουμε πως από τη φετινή σεζόν μπορούν να πέσουν οι Β' ομάδες των «μεγάλων».

Σε ότι αφορά τον όμιλο του Νότου, Athens Kallithea, Χανιά, Ηλιούπολη, Ιωνικός και Καλαμάτα θα λάβουν μέρος στο πρώτο μίνι πρωτάθλημα, όπου όλες οι ομάδες θα διαιρέσουν /2 τους βαθμούς της regular season και θα παίξουν με όλους εντός και εκτός έδρας.

Απίθανη υπόδειξη οφσάιντ στο Καλαμάτα – Καλλιθέα: Ο επιθετικός καλυπτόταν τουλάχιστον τρία μέτρα και από τρεις παίκτες (vid)
SUPER LEAGUE 2

14:41 - 10.03.2024

Απίθανη υπόδειξη οφσάιντ στο Καλαμάτα – Καλλιθέα: Ο επιθετικός καλυπτόταν τουλάχιστον τρία μέτρα και από τρεις παίκτες (vid)

Μία φάση που θα προκαλέσει συζήτηση έλαβε χώρα στο ματς της Καλαμάτας με τη Καλλιθέα για το Νότιο όμιλο της Super League 2, με τον επιθετικό της ομάδας των Αθηνών να υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ, ενώ καλυπτόταν από τρεις παίκτες και για... τρία μέτρα περίπου.

Από την άλλη, Διαγόρας Ρόδου, Αιγάλεω, Ολυμπιακός Β', Παναθηναϊκός Β', Παναχαϊκή και Γιούχτας θα συμμετάσχουν στα playouts

Σε αυτήν τη νέα κατάταξη που θα προκύψει, οι τρεις τελευταίοι θα υποβιβαστούν και θα ακολουθήσουν τον Τηλυκράτη στη Γ' Εθνική.