Νίκη για Καλαμάτα, φωνές για Καλλιθέα - Ο Γιούχτας έριξε τον Τηλυκράτη!
i

©intime

Νίκη για Καλαμάτα, φωνές για Καλλιθέα - Ο Γιούχτας έριξε τον Τηλυκράτη!

Δημήτρης Χούπης 15:58 - 10.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:11 - 10.03.2024

Τα Χανιά συνεχίζουν ακάθεκτα, νικώντας την Ηλιούπολη με 3-1 και πλησίασαν στους τρεις πόντους από την κορυφή, που βρίσκεται η Καλλιθέα, η οποία ηττήθηκε με 0-1 από την Καλαμάτα.

Τα Χανιά συνεχίζουν νικηφόρα στο πρωτάθλημα, επικρατώντας και της Ηλιούπολης με 3-1 για την 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League 2. Με αυτή τη νίκη η κρητική ομάδα παραμένει στη δεύτερη θέση με 44 βαθμούς, αλλά μείωσε στους τρεις από την κορυφή.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Παντελίδη στο 28ο λεπτό, αλλά έντεκα λεπτά μετά ο Κόλα ισοφάρισε για τα Χανιά. Στο 41' μάλιστα η ομάδα της Κρήτης έκανε την ανατροπή με τον Μάναλη. Στο δεύτερο μέρος τα Χανιά μπήκαν με τον καλύτερο τρόπο, σκοράροντας και τρίτο γκολ με τον Μίλερ στο 51'.

Καλαμάτα - Καλλιθέα

Η Καλαμάτα πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στην Καλλιθέα με 1-0 ενόψει των playoffs ανόδου στη Stoiximan Superleague. Αρκετές διαμαρτυρίες έχουν οι φιλοξενούμενοι, για μία λανθασμένη φάση που υποδείχθηκε οφσάιντ, αλλά και για το πέναλτι με το οποίο οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα και τη νικη.

Σε ένα ωραίο πρώτο μέρος η Καλαμάτα ήταν εκείνη που σκόραρε πρώτη. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ματίγια πάνω στον Μπαράλες, ο οποίος ευστόχησε από τα έντεκα βήματα για το 1-0. Στο δεύτερο μέρος η Καλλιθέα είχε τις στιγμές της αλλά δεν μπόρεσε να βρει το γκολ της ισοφάρισης.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ - ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ

Ο Γιούχτας την ίδια ώρα επικράτησε με 1-0 του Τηλυκράτη και τον «έριξε» στη Γ' Εθνική. Το μοναδικό γκολ του αγώνα το έβαλε ο Μπρους στο 16ο λεπτό.

Η ΕΡΤ έβαλε τον τελικό Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών πάνω στο ντέρμπι «αιωνίων» στο Φάληρο...
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:39 - 09.03.2024

Η ΕΡΤ έβαλε τον τελικό Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών πάνω στο ντέρμπι «αιωνίων» στο Φάληρο...

Ανεξήγητη απόφαση της ΕΡΤ για την ώρα τελικού στο Κύπελλο βόλεϊ γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ, καθώς η ώρα έναρξης πέφτει ουσιαστικά πάνω στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 1η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ