Το Ιράν των Χατζισαφί και Ανσαριφάρντ έβγαλε νοκ-άουτ την Ιαπωνία και είναι ένα βήμα πριν τον τελικό!
i

Photo by Mohammad Karamali/DeFodi Images via Getty Images

Το Ιράν των Χατζισαφί και Ανσαριφάρντ έβγαλε νοκ-άουτ την Ιαπωνία και είναι ένα βήμα πριν τον τελικό!

Sportal newsroom 18:48 - 03.02.2024

Με ανατροπή και γκολ... buzzer beater το Ιράν του Εχσάν Χατζισαφί και του Καρίμ Ανσαριφάρντ επικράτησε 2-1 της Ιαπωνίας και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ασιατικού Κυπέλλου.

Συνεχίζει την... τρελή πορεία του το Ιράν! Η εθνική ομάδα των Εχσάν Χατζισαφί και Καρίμ Ανσαριφάρντ πανηγύρισε τη νίκη με 2-1 επί της Ιαπωνίας σε μία αναμέτρηση με επικό φινάλε και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Ασιατικού Κυπέλλου.

Οι «σαμουράι» πήραν το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 28ο λεπτό με τον Μορίτα, αλλά οι τυπικά γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στην ολική ανατροπή. Αρχικά ήρθε η ισοφάριση στο 55' με τον Μοεχμπί, ενώ στο 90+6' ο Τζάχανμπακς πέτυχε το χρυσό γκολ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ο Χατζισαφί της ΑΕΚ έμεινε στον πάγκο, καθώς έπαιξε βασικός ο Μίλαντ Μοχαμάντι (που πριν λίγες μέρες αποχώρησε από την Ένωση για την Αδάνα Ντεμίρσπορ), ενώ ο Ανσαριφάρντ του Άρη μπήκε αλλαγή στο 90+8', αντικαθιστώντας τον Σαρντάρ Αζμούν.

Χατζισαφί και Ανσαριφάρντ οδήγησαν το Ιράν στα προημιτελικά
REST OF THE WORLD

22:17 - 31.01.2024

Χατζισαφί και Ανσαριφάρντ οδήγησαν το Ιράν στα προημιτελικά

Εχσάν Χατζισαφί και Καρίμ Ανσαριφάρντ σκόραραν στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στη Συρία και έστειλαν το Ιράν στα προημιτελικά του Ασιατικού Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιαπωνία, η οποία προκρίθηκε άνετα κόντρα στο Μπαχρέιν.

Τώρα στα ημιτελικά το Ιράν θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Κατάρ - Ουζμπεκιστάν, ενώ το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είναι Ιορδανία - Νότια Κορέα.