Οι Ιρλανδοί καταγγέλουν ταλαιπωρία κατά την είσοδο στην «OPAP Arena» (vids)

Ιρλανδοί οπαδοί

i

©Intime

Οι Ιρλανδοί καταγγέλουν ταλαιπωρία κατά την είσοδο στην «OPAP Arena» (vids)

Κώστας Τόπας 08:24 - 17.06.2023 / Ανανεώθηκε: 08:28 - 17.06.2023

Η ιρλανδική ομοσπονδία ποδοσφαίρου εξέδωσε ανακοίνωση και καταγγέλει ταλαιπωρία κατά την είσοδο των οπαδών της στην «OPAP Arena».

Μια πολύ σημαντική νίκη με 2-1 πανηγύρισε η εθνική μας ομάδα απέναντι στην Ιρλανδία στην «OPAP Arena» και με αυτόν τον τρόπο έφτασε τους έξι βαθμούς, ούσα στο -3 από τη Γαλλία.

Στο γήπεδο παρευρέθηκαν περίπου 3.000 Ιρλανδοί φίλαθλοι για να στηρίξουν τη δική τους εθνική ομάδα και μάλιστα το έζησα στο έπακρο. Τραγούδησαν συνθήματα, χόρευαν, φωτογραφήθηκαν με τη σημαία της χώρας του έξω από το γήπεδο και πολλά ακόμη. Ωστόσο, όπως ανέφεραν περίμεναν αρκετή ώρα για να μπουν στην «OPAP Arena» ενώ αρκετοί μπήκαν αφού είχε γίνει η σέντρα ενώ τονίζουν πως στριμώχτηκαν σε μια θύρα αντί για δύο.

Η ιρλανδική ομοσπονδία ποδοσφαίρου από την πλευρά της πήρε θέση για όλα όσα συνέβησαν και τόνισε πως είναι σε επαφή με την ΕΠΟ και την UEFA.

«Η ιρλανδική Ομοσπονδία είναι ενήμερη για τα προβλήματα των φιλάθλων μας ενώ έμπαιναν στο γήπεδο για το ματς με την Ελλάδα. Η ιρλανδική Ομοσπονδία ήρθε σε επαφή με τους αξιωματούχους της ΕΠΟ πριν τον αγώνα και υπήρξαν ενέργειες για αυτά τα θέματα. Η ιρλανδική Ομοσπονδία ξανακοιτάζει αυτά τα θέματα συζητώντας με την ΕΠΟ και την UEFA», αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση.