Συνελήφθη ο Ντιόπ της Φούλαμ, απειλούσε να σκοτώσει την πρώην σύντροφό του

Ισά Ντιόπ

i

©Fulham FC

Συνελήφθη ο Ντιόπ της Φούλαμ, απειλούσε να σκοτώσει την πρώην σύντροφό του

Κώστας Τόπας 13:34 - 19.06.2023

Ο αμυντικός της Φούλαμ, Ίσα Ντιόπ, να συνελήφθη στη Γαλλία για επανειλημμένες απειλές κατά της ζωής της πρώην συντρόφου του.

Ο Γάλλος αμυντικός συνελήφθη σε ξενοδοχείο που διέμενε στην Τουλούζη το απόγευμα της Κυριακής (18/06) από την ταξιαρχία κατά του εγκλήματος. Ο 26χρονος αμυντικός της Φούλαμ κατηγορείται τι έστελνε επανειλημμένες απειλές θανάτου στη σύντροφό του. Σύμφωνα με τα γαλλικά ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ντιόπ και η σύντροφός του βρίσκονται στη μέση ενός χωρισμού, με την τελευταία να διεκδικεί μεγάλα χρηματικά ποσά που φέρεται να μην είναι διατεθειμένος να της πληρώσει ο άλλοτε στόπερ της Τουλούζ.

Πηγές γύρω από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή ανέφεραν στην τοπική εφημερίδα «La Depeche» ότι: «Υποπτεύεται ότι απείλησε επανειλημμένα τη σύντροφό του, ηλικίας 29 ετών, από την οποία χωρίζει. Το διαζύγιό τους, που ξεκίνησε πριν από μήνες, γίνεται σε κλίμα σύγκρουσης. Η κατάσταση είναι τόσο τεταμένη που ο Ντιόπ θέλει να την ξεφορτωθεί οριστικά».

Η εφημερίδα σημείωσε ότι ο Ντιόπ «έχει ήδη αναγνωρίσει ορισμένα από τα γεγονότα, δηλώνοντας ότι τα λόγια και οι απειλές του δεν ήταν σοβαρές». Η σύντροφός του υπέβαλε καταγγελία την περασμένη εβδομάδα, αλλά οι Αρχές έπρεπε να περιμένουν μέχρι το Σαββατοκύριακο για να συλλάβουν τον Ντιόπ, όταν αφίχθη στη Γαλλία από το Ηνωμένο Βασίλειο. Η αστυνομία έχει τη δυνατότητα να τον κρατήσει για 24 ώρες, αλλά μπορεί να δοθεί παράταση από δικαστή.

Ο Ντιόπ υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τη Φούλαμ τον περασμένο Αύγουστο. Η μετακίνηση των 15 εκατομμυρίων ευρώ από τη Γουέστ Χαμ στη Φούλαμ ολοκληρώθηκε μετά από διαπραγματεύσεις που διήρκεσαν ένα μήνα.

Ένας εκπρόσωπος της Φούλαμ δήλωσε σε δήλωση: «Γνωρίζουμε αναφορές που προέρχονται από τη Γαλλία σήμερα το πρωί σχετικά με έναν από τους παίκτες μας, τον Ισα Ντιόπ. Αυτή τη στιγμή επικοινωνούμε με τους εκπροσώπους του παίκτη για να διαπιστωθούν τα γεγονότα».