Ίσκο: «Ο Μόντσι μου επιτέθηκε, με άρπαξε από το λαιμό και έπρεπε να μας χωρίσουν»

Ίσκο & Μόντσι

i

PrtScr

Ίσκο: «Ο Μόντσι μου επιτέθηκε, με άρπαξε από το λαιμό και έπρεπε να μας χωρίσουν»

Κώστας Τόπας 11:36 - 18.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:36 - 18.07.2023

Ο Ίσκο σε συνέντευξή του διαβεβαίωσε ότι ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Σεβίλλης, του επιτέθηκε μετά από μια προπόνηση και μάλιστα τον έπιασε κι από το λαιμό, προτού οι ψυχραιμότεροι να τους χωρίσουν.

Ο Ίσκο Αλαρκόν, πρώην μεσοεπιθετικός της Σεβίλλης και της Ρεάλ, εξαπέλυσε σοβαρές κατηγορίες εναντίον του πρώην αθλητικού διευθυντή των Σεβιγιάνων, Μόντσι, τον οποίο κατηγορεί σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Marca ότι τον «άρπαξε από το λαιμό» πριν φύγει από τον σύλλογο της Ανδαλουσίας τον περασμένο μήνα.

Όλα έγιναν περίπλοκα για τον Ίσκο όταν ο Γιούλεν Λοπετέγκι έπαψε να είναι προπονητής της Σεβίλλης. «Ο Γιούλεν απολύθηκε και ο Σαμπάολι ανέλαβε. Αλλά όταν ο Λοπετέγκι έφυγε και πλησίαζε το παράθυρο της χειμερινής αγοράς , είδα πολλά περίεργα πράγματα μέσα στον σύλλογο. Αρχικά, κάλεσαν τον εκπρόσωπό μου για να βρουν μια διέξοδο για μένα, χωρίς προηγουμένως να συζητήσουν κάτι μαζί μου, οπότε μόλις το έμαθα πήγα να μιλήσω απευθείας με τον Μόντσι. Του είπα: "Ε, μου ήρθε αυτό, δεν ξέρω τι συμβαίνει, δεν ξέρω αν με αγαπάς, αν δεν με αγαπάς αλλά θέλω να είσαι ειλικρινής μαζί μου και θα το λύσουμε χωρίς πρόβλημα. Είμαι στη διάθεσή σου"», εξήγησε ο Ίσκο.

«Δεν ξέρω τι οικονομική κρίση θα μπορούσε να έχει η Σεβίλλη, αλλά μετά από αυτή τη συζήτηση όλα πήγαν στραβά. Ήθελα απλώς να μάθω τις σκέψεις του συλλόγου και μου είπε ότι αν έβρισκα κάτι θα έφευγα. Μετά από αυτή τη συζήτηση, ο Μόντσι έλεγε ότι ήθελα να φύγω, κάτι που δεν ήταν αλήθεια, και άρχισε να τηλεφωνεί τόσο σε εμένα όσο και στον δικηγόρο μου κάθε μέρα, παρενοχλώντας μας να υπογράψουμε την διακοπή συμβολαίου. Έτσι πήγα να του μιλήσω ξανά και του είπα: "Κοίτα Μόντσι, δεν είσαι ειλικρινής μαζί μου, ούτε με τους ανθρώπους στους οποίους λες πράγματα. Εγώ θέλω να μείνω και εσύ να λες ότι θέλω να φύγω». Και μετά υπήρξε μια μικρή σύγκρουση...», επισήμανε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός.

«Του είπα ότι ήταν ο πιο δόλιος άνθρωπος που είχα βρει στον κόσμο του ποδοσφαίρου και μου επιτέθηκε. Ήρθε προς το μέρος μου, με άρπαξε από το λαιμό, μας απομάκρυναν άλλοι. Όπως καταλαβαίνετε, μετά από αυτό, δεν ήθελα να συνεχίσω εκεί σε καμία περίπτωση. Και παρόλο που λυπήθηκα, γιατί είχα πολύ καλή σχέση με τους συμπαίκτες μου και οι οπαδοί με αντιμετώπισαν θαυμάσια, δεν μπορούσα να νιώσω άνετα σε ένα κλαμπ στο οποίο ο αθλητικός διευθυντής μου επιτίθεται και κανείς δεν μιλάει, ούτε ζητά συγγνώμη. Ούτε για την επίθεση, ούτε για όλα τα ψέματα που διέρρευε. Έτσι έσπασα το συμβόλαιό μου και έφυγα», κατέληξε είπε ο πρώην παίκτης της Σεβίλλης.