Βινίσιους για Μεντί: «Λυπάμαι για όλα όσα πέρασες, η ζωή σου δεν θα είναι ποτέ η ίδια»

Βινίσιους για Μεντί: «Λυπάμαι για όλα όσα πέρασες, η ζωή σου δεν θα είναι ποτέ η ίδια»

Μετά τον Μέμφις Ντεπάι και τον Πολ Πογκμπά ήρθε η σειρά του Βινίσιους Τζούνιορ να πάρει θέση, για το γεγονός ότι Μπέντζαμιν Μεντί αθωώθηκε και από τις τελευταίες κατηγορίες που αντιμετώπιζε για βιασμό.

Αθώος κρίθηκε ο Μπέντζαμιν Μεντί και για τις τελευταίες κατηγορίες βιασμού και σεξουαλικής επίθεσης που αντιμετώπιζε. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Γάλλος αμυντικός δέχτηκε μηνύματα στήριξης από τον Μέμφις Ντεπάι και τον Πολ Πογκμπά που δείχνουν ότι είναι στο πλευρό του. 

Ωστόσο στο πλευρό του Μεντί στάθηκε και ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ ξέσπασε σχετικά για τις ψυχολογικές επιπτώσεις που είχε η συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά επίσης τόνισε πως αυτό που συνέβη είχε μεγάλο αντίκτυπο στη ζωή και τη ψυχολογία του 28χρονου.

«Λυπάμαι για όλα όσα πέρασες, Μπενζαμέν Μεντί. Έχασες δύο χρόνια από την καριέρα σου, αλλά αυτό είναι το λιγότερο από όλη αυτή την κατάσταση… Τι γίνεται με την ψυχολογική ζημιά; Σίγουρα η ζωή σου δεν θα είναι ποτέ η ίδια. Η κουλτούρα της καταστροφής της φήμης έχει ακόμα ένα θύμα. Μέχρι πότε θα κατηγορούμαστε και θα καταδικαζόμαστε χωρίς να έχουμε δικαίωμα στοιχειώδους υπεράσπισης; 

Οι ψευδείς ειδήσεις δημιουργούνται και διαδίδονται χωρίς να ελέγχονται τα στοιχεία (κάτι που προσωπικά ένιωσα πολύ) και μετά η κατάσταση χειροτερεύει. Το να είσαι υπεύθυνος θα ήταν το ελάχιστο για κάθε επαγγελματία, αλλά στις μέρες μας η σοβαρή δουλειά έχει γίνει εξαίρεση. Δεν υπάρχουν όρια για να λάβεπερισσότερα κλικ και αφοσίωση. 

Το ερώτημά μου είναι τι θα γίνει για την αποκατάσταση της ζημιάς;». 

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη γυναίκα, που υποστήριξε ότι έπεσε θύμα βιασμού, είχε καταγγείλει τον Μεντί για ακόμα δύο σεξουαλικές επιθέσεις, με τον 28χρονο να αθωώνεται σε προηγούμενη δίκη. Η δεύτερη γυναίκα υποστήριξε ότι ο Γάλλος επιχείρησε να τη βιάσει κλειδώνοντάς σε δωμάτιο της βίλας του, το οποίο άνοιγε με ειδικό μηχανισμό. Ο Μεντί έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας αγωνιστεί για τελευταία φορά τον Αύγουστο του 2021.