Σοκ: Η σορός του 18χρονου Ισπανού βρέθηκε ανάμεσα σε δύο βαγόνια!

Σοκ: Η σορός του 18χρονου Ισπανού βρέθηκε ανάμεσα σε δύο βαγόνια!

Sportal newsroom 19:56 - 16.10.2023

Η ισπανική αστυνομία επιβεβαίωσε ότι το πτώμα που βρέθηκε ανάμεσα σε δύο βαγόνια τρένου είναι του νεαρού παίκτη της Κόρδοβα.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής που είχε εξαφανιστεί στην Ισπανία, Αλβάρο Πριέτο, βρέθηκε νεκρός ανάμεσα σε δύο βαγόνια! Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα το σώμα του νεαρού ποδοσφαιριστή βρέθηκε τη Δευτέρα (16/10) ανάμεσα σε δύο βαγόνια ενός τρένου το οποίο κινούταν, με την αστυνομία της χώρας να το επιβεβαιώνει.

Ο Πριέτο φορούσε μπεζ παντελόνι και πράσινο πουκάμισο το ίδιο που φορούσε ο παίκτης της Κόρδοβα την ημέρα που εξαφανίστηκε στις 12 Οκτωβρίου στον σταθμό Sevilla - Santa Justa. Σύμφωνα με έρευνες που έγιναν, ο νεαρός άνδρας αφού δεν πρόλαβε να πάρει το τελευταίο τρένο έφυγε από τον σταθμό, αν και εικάζουν ότι δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια να πάρει άλλο τρένο αργότερα χωρίς εισιτήριο.

Για τον λόγο αυτό, τις τελευταίες μέρες οι έρευνες συγκεντρώθηκαν γύρω από τα περίχωρα της Santa Justa. Εκεί η Στρατιωτική Μονάδα Έκτακτης Ανάγκης χρησιμοποίησε μια ειδική συσκευή, η οποία βοήθησε να βρεθεί η σορός του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Φυσικά, η Κόρδοβα και πολλοί άλλοι σύλλογοι και προσωπικότητες από διαφορετικούς τομείς εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους για τον τραγικό θάνατο του 18χρονου, που έχει σοκάρει άπαντες στην Ισπανία.