Νεκρός εντοπίστηκε ο 18χρονος ποδοσφαιριστής που είχε εξαφανιστεί στην Ισπανία

Νεκρός εντοπίστηκε ο 18χρονος ποδοσφαιριστής που είχε εξαφανιστεί στην Ισπανία

Sportal newsroom 14:44 - 16.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:59 - 16.10.2023

Άσχημα είναι τα νέα για τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε εξαφανιστεί αφού όπως αναφέρουν τα Μέσα της χώρας, βρέθηκε νεκρός ανάμεσα από δύο βαγόνια ενός τρένου.

Νεκρός ανάμεσα σε δύο βαγόνια ενός τρένου βρέθηκε ο 18χρονος ποδοσφαιριστής που είχε εξαφανιστεί στην Ισπανία, Αλβάρο Πριέτο. Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα το σώμα του νεαρού ποδοσφαιριστή βρέθηκε τη Δευτέρα ανάμεσα σε δύο βαγόνια ενός τρένου το οποίο κινούταν

Ο Πριέτο φορούσε μπεζ παντελόνι και πράσινο πουκάμισο το ίδιο που φορούσε ο παίκτης της Κόρδοβα την ημέρα που εξαφανίστηκε στις 12 Οκτωβρίου στον σταθμό Sevilla - Santa Justa. 

Τις τελευταία ώρες η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή γύρω από το σημείο που βρέθηκε ο Πριέτο. Την Κυριακή το βράδυ, μέλη της Στρατιωτικής Μονάδας Έκτακτης Ανάγκης έψαξαν την περιοχή μαζί με εξειδικευμένους σκύλους. Δεν υπήρχαν νέα για τον 18χρονο από την περασμένη Πέμπτη (12/10), όταν τελευταία φορά εθεάθη κοντά στον σταθμό, όπου τον κατέγραψαν οι κάμερες της Λεωφόρου Κάνσας Σίτι στη Σεβίλλη.

Ο Πριέτο αφού δεν πρόλαβε να πάρει το τελευταίο τρένο έφυγε από τον σταθμό, αν και οι έρευνες εικάζουν ότι δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια να πάρει άλλο τρένο αργότερα χωρίς εισιτήριο. Για τον λόγο αυτό, τις τελευταίες μέρες οι έρευνες συγκεντρώθηκαν γύρω από τα περίχωρα της Santa Justa. 

Εκεί μια η Στρατιωτική Μονάδα Έκτακτης Ανάγκης χρησιμοποίησε μια ειδική συσκευή, η οποία βοήθησε να βρεθεί ο νεαρός ποδοσφαιριστής.