«Ο Μέσι απέρριψε την Παρί, πιθανότερος προορισμός η Μπαρτσελόνα»
i

Λιονέλ Μέσι/©Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images/Ideal Images

«Ο Μέσι απέρριψε την Παρί, πιθανότερος προορισμός η Μπαρτσελόνα»

Κώστας Τόπας 09:27 - 25.01.2023

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία, ο Λιονέλ Μέσι φέρεται να απέρριψε την πρόταση ανανέωσης της Παρί Σεν Ζερμέν, μιας κι επιθυμία του είναι να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Ωστόσο, οι υπογραφές δεν έχουν πέσει και μέχρι τότε, όλα παραμένουν ανοικτά για το μέλλον του Παγκόσμιου πρωταθλητή.

Αυτή τη φορά, οι φήμες δημοσίευμα από την Ισπανία και συγκεκριμένα από τον γνωστό ρεπόρτερ σε θέματα Μπάρτσα, Ζεράρ Ρομέρο, αναφέρει ότι ο Μέσι άλλαξε σχέδια και δεν πρόκειται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους Παριζιάνους, παρά την κατ' αρχήν του συμφωνία.

«Η κατάκτηση του Μουντιάλ τον έκανε να αναθεωρήσει τον τρόπο σκέψης του και να δώσει προτεραιότητα σε άλλα πράγματα σχετικά με το μέλλον του», αναφέρεται χαρακτηριστικά. Μάλιστα, το τελευταίο εκλαμβάνεται ως σκέψη του Μέσι για επιστροφή στην Μπαρτσελόνα, με τους ιθύνοντες των «μπλαουγκράνα» να επιθυμούν ξανά τον «Pulga» στο «Καμπ Νόου».

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος Αργεντινός αστέρας έχει ακόμη πέντε μήνες στο συμβόλαιό του με την Παρί και σύντομα θα κληθεί να πάρει μία απόφαση για το μέλλον του...