«Ετοιμάζει μήνυση κατά του Βόλου ο Κλέιμαν»

Μπόρις Κλέιμαν

i

©intime

«Ετοιμάζει μήνυση κατά του Βόλου ο Κλέιμαν»

Sportal newsroom 20:09 - 14.04.2023 / Ανανεώθηκε: 20:10 - 14.04.2023

Δημοσίευμα από το Ισραήλ αναφέρει ότι ο Μπόρις Κλέιμαν ετοιμάζεται να κάνει μήνυση κατά της ΠΑΕ Βόλος μετά τη λύση του συμβολαίου του.

Στην αντεπίθεση σκοπεύει να περάσει ο Μπόρις Κλέιμαν σύμφωνα με ισραηλινά δημοσιεύματα. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το Sport5 ο τερματοφύλακας της θεσσαλικής ομάδας ετοιμάζεται να κάνει μήνυση κατά του Βόλου.

Στόχος του είναι να ζητήσει αποζημίωση από την ομάδα της Μαγνησίας για ψυχική οδύνη και άδικη απομάκρυνση, λόγω των κατηγοριών του για την υπόθεση βιασμού της μαθήτριας από το Βέλγιο. 

«Είναι 17 χρονών και 11 μηνών, δεν κατάλαβε ότι ήταν ανήλικη», τόνισε η δικηγόρος του Κλέιμαν (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:29 - 13.04.2023

«Είναι 17 χρονών και 11 μηνών, δεν κατάλαβε ότι ήταν ανήλικη», τόνισε η δικηγόρος του Κλέιμαν (vids)

Η δικηγόρος του Μπόρις Κλέιμαν, δήλωσε πως ο τερματοφύλακας δηλώνει αθώος και πως δεν κατηγορείται για βιασμό αλλά για αδίκημα με γενετήσια πράξη χωρίς συναίνεση.

Ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, πριν από λίγες μέρες είχε λύσει το συμβόλαιο του Κλέιμαν, αλλά και του Ροντρίγκο Εσκοβάλ, ο οποίος ήταν μαζί με τον Ισραηλινό. Παράλληλα τόνισε ότι η δικαιοσύνη πρέπει να του επιβάλλει βαρύτατη ποινή. Παρά λοιπόν τις κατηγορίες ο Κλέιμαν αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, ενώ ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι αθώος

Υπενθυμίζεται ότι ο γκολκίπερ του Βόλου τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο στο Κολωνάκι. Κάποια στιγμή φαίνεται ότι πλησίασε την κοπέλα και τη στιγμή που οι συμμαθητές της κατάλαβαν τι έγινε, επιτέθηκαν στον Ισραηλινό. Ως αποτέλεσμα αυτού η αστυνομία συνέλαβε τέσσερις Βέλγους και τον Κλέιμαν, όπου πάνω του βρέθηκε και ναρκωτική ουσία, αλλά και μαχαίρι. 

Την ίδια ώρα η κοπέλα στην κατάθεσή της είχε υποστηρίξει ότι ο τερματοφύλακας της ελληνικής ομάδας είχε βάλει το χέρι του κάτω από τη φούστα της παρά τη θέλησή της.