Σύζυγος Κλέιμαν: «Είμαι σίγουρη ότι είναι αθώος»

Σύζυγος Κλέιμαν: «Είμαι σίγουρη ότι είναι αθώος»

Sportal newsroom 14:42 - 13.04.2023 / Ανανεώθηκε: 14:42 - 13.04.2023

Στο πλευρό του Μπόρις Κλέιμαν βρίσκεται η σύζυγός του, Λεάν, η οποία τόνισε ότι ο πρώην πορτιέρε του Βόλου είναι αθώος.

Η σύζυγος του Κλέιμαν, Λεάν η οποία βρισκόταν με τα δυο της παιδιά στο Ισραήλ και είχε αφήσει στην Ελλάδα το μικρότερο παιδί τους για να το προσέχει ο Ισραηλινός κίπερ και τελικά, ο 33χρονος προσέλαβε baby sitter για να βγει να διασκεδάσει, έφτασε την Πέμπτη (13/04) στην Αθήνα.

Μιλώντας σε αθλητικό Μέσο του Ισραήλ, η Λεάν Κλέιμαν υποστήριξε πως έχει πειστεί ότι ο σύζυγός της είναι αθώος. «Είμαι σίγουρη γι αυτό, ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι ο τέως γκολκίπερ του Βόλου της είπε τηλεφωνώντας της μέσα από τη ΓΑΔΑ ότι «υπάρχει μόνο μία αλήθεια. Δεν έχω κάνει τίποτα από αυτά για τα οποία με κατηγορούν».

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος αναμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, σκοπεύει να ζητήσει να αναζητηθεί υλικό από τον χώρο του μαγαζιού από το οποίο, σύμφωνα με όσα διατύπωσε ο συνήγορος του Παναγιώτης Παπαδόπουλος, θα αποδειχθεί ότι η μαθήτρια ψεύδεται και πως είναι αθώος και ότι ούτε βία, ούτε βιασμός συνέβη το επίμαχο βράδυ στο κατάστημα, όπου βρέθηκαν ο ίδιος με συμπαίκτης του και η καταγγέλουσα με συμμαθητές της.