Ιτούρμπε: Κρατούσε το καλύτερο για το τέλος
i

Ιτούρμπε/©Intime

Ιτούρμπε: Κρατούσε το καλύτερο για το τέλος

Αλέξης Σαββόπουλος 13:23 - 03.04.2023 / Ανανεώθηκε: 14:05 - 03.04.2023

Ο Παραγουανός σκόραρε ξανά, έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του στο δεύτερο μισό και γίνεται, έστω και αργά, ωφέλιμος για την ομάδα του.

Μαζί με τον Καμάτσο, ο Χουάν Ιτούρμπε ήταν από τους παίκτες που γύρισαν το κουμπί του Άρη, στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Παραγουανός μείωσε στο 70΄ εκμεταλλευόμενος το λάθος του Ρέτσου και μαζί με τον Πορτογάλο και την μετακίνηση του Χριστοδουλόπουλου στον άξονα, άλλαξαν μεσοεπιθετικά την εικόνα του Άρη.

Ο 30χρονος παίκτης με το… βαρύ βιογραφικό, τώρα που η σεζόν πλησιάζει στο τέλος της, είναι η αλήθεια ότι δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Διάθεση για προσφορά είχε πάντα. Αδιάφορο δεν τον έλεγες ποτέ. Ήταν όμως… τσαπατσούλης και άφηνε τις περισσότερες προσπάθειές του ημιτελείς. Κοινώς δεν είχε ουσία με συνέπεια πολλές φορές να έρχεται από τον πάγκο.

Εσχάτως- στο δεύτερο μισό της σεζόν- έχει γίνει λίγο πιο ουσιαστικός. Έχει πετύχει τρία γκολ (δυο στο πρωτάθλημα και ένα στο κύπελλο) και από τους εξτρέμ της ομάδας είναι αυτός με την μεγαλύτερη αγωνιστική άνοδο, ερχόμενος κατά κύριο λόγο από τον πάγκο. Δεν ξέρω αν η βελτίωση αυτή είναι ικανή να του δώσει ένα καινούργιο συμβόλαιο στον Άρη, αφού αυτό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι (το θεωρώ από δύσκολο ως απίθανο μιας και δεν έχει γίνει η παραμικρή νύξη), όμως σίγουρα ο Παραγουανός δείχνει απόλυτο επαγγελματισμό και μετριάζει κάπως τις εντυπώσεις της συνολικής του παρουσίας με την φανέλα του Άρη, από την ημέρα που αποκτήθηκε.

Ενοχλήμενος ο Χριστοδουλόπουλος σε σύγκριση με τον Φορτούνη: «Εγώ είμαι ο Λάζαρος και πέρσι έβαλα 15 γκολ σε αυτή τη θέση»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

00:21 - 03.04.2023

Ενοχλήμενος ο Χριστοδουλόπουλος σε σύγκριση με τον Φορτούνη: «Εγώ είμαι ο Λάζαρος και πέρσι έβαλα 15 γκολ σε αυτή τη θέση»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε μετά το ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη για την επιστροφή του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ δεν έκρυψε την ενόχλησή του σε ότι αφορά τη σύγκριση με τον Κώστα Φορτούνη.