Είδε τον Πάλμα η Ρέιντζερς στο Καραϊσκάκη
i

Πάλμα/©Intime

Είδε τον Πάλμα η Ρέιντζερς στο Καραϊσκάκη

Αλέξης Σαββόπουλος 08:30 - 03.04.2023 / Ανανεώθηκε: 08:31 - 03.04.2023

Ο επικεφαλής σκάουτερ της σκωτσέζικης ομάδας παρακολούθησε δια ζώσης τον 23χρονο παίκτη του Άρη, τον οποίο έχει ψηλά στη λίστα της.

Άλλη μια ομάδα προστέθηκε στη μακρά λίστα όσων έχουν στο λίστα τους και παρακολουθούν τον Πάλμα. Πρόκειται για την Ρέιντζερς, άνθρωπός της οποίας βρέθηκε χθες στις εξέδρες του Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει δια ζώσης τον νεαρό από τις Ονδούρες. Για την ακρίβεια, ήταν ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της σκωτσέζικης ομάδας που βρέθηκε στον Πειραιά για τα μάτια του Πάλμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Ρέιντζερς παρακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό τον 23χρονο παίκτη και επιθυμούσαν καιρό τώρα να τον παρακολουθήσουν και από κοντά. Οι Σκωτσέζοι, φαίνονται αρκετά ζεστοί για τον μεσοεπιθετικό του Άρη, έχουν σχηματίσει καλή άποψη, θα συνεχίσουν να τον έχουν στους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους τους και θα φανεί το καλοκαίρι αν το ενδιαφέρον που ούτως ή άλλως υπάρχει και επιβεβαιώθηκε και από την παρουσία τους στο Φάληρο χθες, θα μεταφραστεί και σε επίσημη πρόταση στον Άρη. Θυμίζουμε ότι ο Πάλμα έχει άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο, δεν έχει κάποια ρήτρα αγοράς στο συμβόλαιό του ενώ ένα ποσοστό έχει και η ομάδα από την οποία τον απέκτησε ο Άρης, τον Γενάρη του 2022.

Πάλμα: «Άρρωστος;;;; Α, καλά...»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:47 - 30.03.2023

Πάλμα: «Άρρωστος;;;; Α, καλά...»

Η ειρωνική απάντηση του 23χρονου παίκτη του Άρη στο Twitter, στα όσα είπε ομοσπονδιακός τεχνικός της Ονδούρας για τους λόγους της μη χρησιμοποίησής του στα παιχνίδια με Ελ Σαλβαδόρ και Καναδά.