Πάλμα: «Άρρωστος;;;; Α, καλά...»
i

Πάλμα/©Intime

Πάλμα: «Άρρωστος;;;; Α, καλά...»

Αλέξης Σαββόπουλος 14:47 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:37 - 30.03.2023

Η ειρωνική απάντηση του 23χρονου παίκτη του Άρη στο Twitter, στα όσα είπε ομοσπονδιακός τεχνικός της Ονδούρας για τους λόγους της μη χρησιμοποίησής του στα παιχνίδια με Ελ Σαλβαδόρ και Καναδά.

Θέμα έχει γίνει στην Ονδούρα, η μη συμμετοχή του Λούις Πάλμα στο παιχνίδι με τον Καναδά. Ο αθλητικός τύπος και οι οπαδοί κατακρίνουν τον ομοσπονδιακό τεχνικό Ντιέγκο Βάσκεθ, που δεν τον χρησιμοποίησε ούτε εναντίον του Ελ Σαλβαδόρ ούτε εναντίον του Καναδά. Εκφράζουν την απορία τους λέγοντας, όπως η ιστοσελίδα «Diez» για παράδειγμα, ότι πρόκειται για τον καλύτερο λεγεωνάριο της Ονδούρας στην Ευρώπη και ίσως ένας από αυτούς με την καλύτερη φόρμα, ωστόσο, ο Βάσκεθ αποφάσισε να μην τον χρησιμοποιήσει σε αυτά τα δύο παιχνίδια.

Όταν ο τεχνικός της Ονδούρας ρωτήθηκε γιατί δεν χρησιμοποίησε τον παίκτη του Άρη, απάντησε: «Στο Λος Άντζελες προπονούμασταν στη βροχή, στο κρύο, είχε γρίπη και δεν μπορούσε να προπονηθεί, απλά έκανε μια καλή προπόνηση, ακόμα και σήμερα είχε ακόμα γρίπη, του μίλησα και μου είπε ότι δεν ήταν αρκετά καλά για να παίξει».

Το δημοσίευμα δίνει και συνέχεια και επικαλείται μια ανάρτηση του Πάλμα στο Twitter, σύμφωνα με την οποία δείχνει έκπληκτος με όσα διάβασε: «Άρρωστος???? Α, καλά», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter επισυνάπτοντας ένα emoji.