Ιωνικός:  Έπεσαν προσωρινά οι τόνοι στον «εμφύλιο»

Ηρέμησαν τα πνεύματα στη Νίκαια

i

intime

Ιωνικός: Έπεσαν προσωρινά οι τόνοι στον «εμφύλιο»

Ανδρέας Σερεβέτας • 11:44 - 24.11.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Θετικός να αποχωρήσει ο Αντούνες από τον Ιωνικό.

Οι παίκτες του Ιωνικού επέστρεψαν την Τρίτη στις προπονήσεις. Με καλή διάθεση και όρεξη για δουλειά προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος μόλις ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα. Ο Άοσμαν που ζήτησε συγγνώμη από τον Κάνιας, όταν ο Ισπανός αρνήθηκε να ανέβει στο πούλμαν με προορισμό την Τρίπολη για το παιχνίδι με τον Αστέρα (1-0), δείχνει διατεθειμένος να αφήσει πίσω το σοβαρό επεισόδιο. Είναι πλέον τυπικός σε όλες τις υποχρεώσεις του με την ομάδα. 

Ο Τσιγκρίνσκι και ο Κάνιας επέστρεψαν σαν να μην συνέβη τίποτα. Η διοίκηση εξακολουθεί να τους έχει στη μαύρη λίστα αλλά οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές «κάθονται» στα συμβόλαια τους. Δεν θέλουν να φύγουν με οικονομικές απώλειες. Απολογήθηκαν για τα πρωτοφανή γεγονότα πριν από το ματς με τον Αστέρα αλλά δεν έπεισαν τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Τσιριγώτη, ο οποίος είναι αποφασισμένος να διαχωρίσει την ήρα από το στάρι. 

Αντιθέτως ο Αντούνες είναι θετικός να τα βρει με τη διοίκηση και να αποχωρήσει από την ομάδα. Καταλαβαίνει ότι δεν τον σηκώνει άλλο το κλίμα και όπως δείχνουν τα πράγματα σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ιωνικό. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις. Η ομάδα της Νίκαιας επιθυμεί να κλείσει αυτό το κεφάλαιο.